Forum » Operacijski sistemi » Servis java.exe?!
Servis java.exe?!
bastadu ::
V Task Managerju zadnje čase opažam servis java.exe, ki mi že ob zagonu požre cca. 20MB spomina. Zanima me, kaj ta servis dela tukaj že ob zagonu in če ma kdo podobno zadevo? A se ne bi moral vklopiti samo ko odprem kakšno stran z java vsebino?
Fizikalko ::
Hja, Java Virtual Machine maš inštaliran. Rabiš ga za izvajanje Java programov (največkrat appletov z neta...).
Računalnik mi laufa že skoraj leto dni brez problemov (tudi java appleti) in zadnje nekaj časa opažam ta servis, ki mi nepojasnjeno žere toliko rama. Kako to odstranim? V Add/Remove Programs tega ni...
root ::
Idi v Control panel -> Administrator Tools ->Services pa tukaj poišči javo ter jo disejblaj oz daj na manual start. Mogla bi bit tukaj notri.
Ni je tam notri, sem že gledal... Sicer pa sem že našel program, ki je povzročil ta servis in sedaj lažje spim
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tudi Facebook žrtev napada, a brez škode za uporabnikeOddelek: Novice / Varnost | 6039 (4940) | techfreak :) |
» | Java vprasanje - kako spraviti v *.exe datotekoOddelek: Programiranje | 4003 (352) | killa bee |
» | Null pointer Exception[Java]Oddelek: Programiranje | 1447 (1308) | infiniteLoop |
» | Yahoo mail in outlookOddelek: Omrežja in internet | 1957 (1809) | libreus |
» | This page can not be dizplaydOddelek: Programska oprema | 1060 (855) | darh |