Forum » Kaj kupiti » barton 2500M + ostalo
barton 2500M + ostalo
Karaya 52 ::
Odločil sem se. Kupil bom ta procesor in ga pošteno navil.
Zanima me kera plata in rami bi bili dobri za navijanje? Napajalnik pa ne bo kaj ekstra.
Zanima me kera plata in rami bi bili dobri za navijanje? Napajalnik pa ne bo kaj ekstra.
- zaklenil: kuglvinkl ()
Karaya 52 ::
Ja, sem bral mal po forumu pa nisem našel nič primernega. Razmišljal sem o NF7-S, če mi pa ne boste predlagali amov bom pa vzel kar corsair.
cbelica ::
Glede maticne ti priporocam DFI NFII Ultra Infinity (za odtenek boljsa od Abit - ki pa tudi ni slaba izbira)
Glede ramov pa nimam pojma, naj kdo drugi kaj doda...
sam mam 2*256 Twinmos/Winbond in sem kar zadovoljen...
Glede ramov pa nimam pojma, naj kdo drugi kaj doda...
sam mam 2*256 Twinmos/Winbond in sem kar zadovoljen...
98% of the teenage population does or has tried smoking pot.
If you're one of the 2% who hasn't, copy & paste this in your Signature
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: cbelica ()
kuglvinkl ::
Uradna tema je razglašena na vrhu oddelka Navijanje. Vse ostale bodo zaklenjene.
Your focus determines your reallity
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Navijanje GPU-ja in črte na zaslonu (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 7546 (6911) | einstein :P |
» | Zakaj je navijanje cool in zakaj ne (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5055 (3665) | Pyr0Beast |
» | Ali gre priklopit SATA II disk na ploščo Asus P4C800-Deluxe?? pomoč prosim...+ Še neOddelek: Strojna oprema | 2720 (2392) | muzičar |
» | Katero cenejšo plato za AMD 64 3000+ , Pomoč!!Oddelek: Kaj kupiti | 1192 (996) | RC14 |
» | Vprašanja glede NF7-S in EP-8rda3+Oddelek: Kaj kupiti | 1649 (1235) | GUFY |