» »

Acdsee 3.1 powerpack

Acdsee 3.1 powerpack

lopov ::

Ziv!

Kaksn mesec nazaj je bil prilozen reviji ComputerArts. Zal sem svoj izvod posodil in je sedaj uradno izgubljen.

Prosil bi nekoga, ki ima CD da mi poslje instalacijo, lahko se zmeniva preko ZS.

Moderator: to ni prosnja za warez, program je brezplacno prilozen reviji in se je potrebno registrirati za serijsko (to imam).

Hvala,
b.

Myth ::

Zakaj pa 3.1? Če je zunaj že 6-kica. In to konkretno odebeljena z vsemi bonbončki.
Lepo KazAa zaženi pa najdeš vse. >:D :D

LP
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

lopov ::

Na celeronu 400 starejsa verzija nakako hitreje deluje :)
Poleg tega sem po ogledu verzije 6 mnenja, da novejse ni ravno najboljse. V kolikor z bomboncki mislis na FotoCanvas in FotoSlate -- me ne zanimata (najbolj uporaben program je tko FotoVac >:D )

V praksi se tiskanje predogleda slik (tist ko jih nabases 5x6 na stran in sprintas) slabse obnese, ker generira nenormalno velik fajl, preden jih poslje printerju.

In nenazadnje, ce sem ze ruknil 3 jurje+ za revijo in dobil serijsko programa, zakaj ga ne bi tudi uporabljal? Se zmeraj imam moznost nadgranje na novejso verzijo po ugodnejsi ceni, kot ce ga kupim cisto frisno :)

b.

BaRtMaN ::

Se strinjam, ja, da je 3.1 najboljša verzija ACDSeeja, že od štirke je preveč bloata notr. Se da pa tud z open-source alternativami živet. ;)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ali sem dobil ponarejen DVD?

Oddelek: Loža
151402 (967) KoMar-
»

PCFormat (SLO) izgleda obupal?

Oddelek: Loža
286973 (4663) mat3jc3k
»