Forum » Pomoč in nasveti » Trdovratni direktoriji
Trdovratni direktoriji
Zeratrem ::
Na noben nacin ne morem zbrisati dolocenih direktorijev in fajlov. Ne z explorerjem, ne z windows commanderjem. Poiskusil sem tudi z jvtools, vendar neuspesno. Kaksen nasvet, katere program bi bil dovolj "mocan" in bi zbrisal te direktorije z fajli?
Matev ::
jaz jih zbrišem z dos promptom
ali pa lagodneje z wordom
odprem word in namesto da bi odprl kak dokument ga v wordowem oknu kliknem in zbrišem
ali pa lagodneje z wordom
odprem word in namesto da bi odprl kak dokument ga v wordowem oknu kliknem in zbrišem
largie ::
imel sem par trdovratnih temp datotek od ne vem česa, v temp mapi, katerih sem se lahko rešil samo prek windows recovery console . najprej pa sem moral nastavit dostop do celotnega diska iz recovery console, to se naredi s posegom v register ali preko group policy editorja, in potem še z vpisom nekih parametrov v sami konzoli.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako zbrisati direktorij C:\BOOT, ki je ostal od Viste???Oddelek: Operacijski sistemi | 1842 (1621) | Gapi |
» | [Windows] Kako odstraniti Linux particijo (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 8106 (7190) | buneech |
» | Nikakor ne morem zbrisati datotekeOddelek: Pomoč in nasveti | 951 (834) | vres.ales |
» | NTFS dostopOddelek: Operacijski sistemi | 2355 (1858) | ToniT |
» | XPji se ne zaženejoOddelek: Operacijski sistemi | 2944 (2385) | Paramedic |