Forum » Pomoč in nasveti » Nikakor ne morem zbrisati datoteke
Nikakor ne morem zbrisati datoteke
De|Lux ::
Situacija je taka:
Hoteu sem updejtat winamp pa sem su na njihovo stran si izbral novo verzijo in nato po nekaj sekundah prekinil vendar mi je fajl ostau na desktopu ki ga zdaj ne morem nikakor izbrisati. Probal sem ze veliko mpznih resitev pa ni nic ne uspe! Edino kar se nisem probavu je brisanje iz registra ker ne vem kaj pobrisat
Dajl se pa imenuje tko winamp5094_full_hawthorne_emusic-7plus
Prosim za pomoc ker sam sem ostau brez idej
Hoteu sem updejtat winamp pa sem su na njihovo stran si izbral novo verzijo in nato po nekaj sekundah prekinil vendar mi je fajl ostau na desktopu ki ga zdaj ne morem nikakor izbrisati. Probal sem ze veliko mpznih resitev pa ni nic ne uspe! Edino kar se nisem probavu je brisanje iz registra ker ne vem kaj pobrisat
Dajl se pa imenuje tko winamp5094_full_hawthorne_emusic-7plus
Prosim za pomoc ker sam sem ostau brez idej
- polepsal: Zheegec ()
Vrocipes ::
Nimaš tega fajla kje v procesih? Če ga imaš ga najprej končaj pa potem. Mislim pa da bo šla zadeva tudi tako, da računalnik ponovno zaženeš, magari v safe mode, pa izbrišeš takrat.
Zheegec ::
Sem že jaz vse probal svetovati, pa ni ratal... temp mapa zbrisana, vsi temp fajli, safe mode, vsi procesi zaprti. Ne pomaga
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Sumo ::
Bootaj z Windows XP cdjem in probaj v recovery console zbrisat. Pa ko bos ze tam, pozeni se chkdsk /f
vres.ales ::
glej najlažje boš zbriso dol datoteko z programom, ki ga samo namestiš in potem levi klik. potem pa maš možnost ˝delete files on next boot˝pa samo ponovno zaženeš računalnik. javi se samo na moj mail ˝vres.ales@gmail.com˝pa ti ga pošljem
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SBS Server, Pokvarjen ADOddelek: Operacijski sistemi | 1324 (1129) | mastah |
» | Virus ki zahteva 100 eur za odblokirat windowse (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Informacijska varnost | 44111 (26151) | BorutK-73 |
» | Virus policijaOddelek: Pomoč in nasveti | 12028 (9857) | solatko |
» | ne morem izbrisati datotekOddelek: Pomoč in nasveti | 8656 (7770) | Yossarian |
» | windows XP se mi nočejo zagnati (prilagam sliko ekrana)Oddelek: Pomoč in nasveti | 4898 (3583) | vbohinc |