Forum » Strojna oprema » NF7 in zagon računalnika preko usb
NF7 in zagon računalnika preko usb
vilig ::
Imam matično nf7 in bi rad iz ugasnjenega načina (shut down) prižgal računalnik preko usb.
Imam usb daljinsko logitech miško in tastaturo in miško logitech bluetooth mx900.
Ima kdo kako rešitev vsaj za radijsko miško ali tipkovnico, najraje pa vidim če za bluetooth varianto??
Torej mora klik ali kombinacija tipk nadomeščati pritisk glavnega gumba.
Dobrodošla mnenja in uporabni odgovori!
Imam usb daljinsko logitech miško in tastaturo in miško logitech bluetooth mx900.
Ima kdo kako rešitev vsaj za radijsko miško ali tipkovnico, najraje pa vidim če za bluetooth varianto??
Torej mora klik ali kombinacija tipk nadomeščati pritisk glavnega gumba.
Dobrodošla mnenja in uporabni odgovori!
iNN ::
Ni ti treba ravno neki z USB jem carat. Mas u BIOSu funkcijo da prizges komp s pritiskom na tipko. Nekje sm pa tut slisov ceprov to ni ravn zanesljiv vir, da se ga da tko przgat da utipkas geslo in komp se przge pejt mal BIOS precikirat pa bo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katera miška? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 69329 (8029) | yayo |
» | zagon računalnika s tipkovnicoOddelek: Pomoč in nasveti | 2920 (1553) | Terminathor |
» | Tipkovnica in miska za prenosnikOddelek: Kaj kupiti | 1434 (1252) | Nesta |
» | Žična ali brezžična miška za prenosnik?Oddelek: Kaj kupiti | 22303 (18499) | mancini |
» | Nova anketa: Koliko ste odšteli za tipkovnico in miško s podlogo? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ankete | 7692 (6344) | specterss |