» »

C# oz. CSharp

C# oz. CSharp

2hot4u ::

Mene zanima če slučajno obstaja kakšna knjiga za C# programski jezik v slovenščini. Sicer že mam eno, vendar je v angleškem jeziku.

JOKER ::

Jaz mislim, da se pozanimaš pri tej firmi, če imajo kakšno literaturo na raspolago za sposodit ali se pa enostavno vpišeš na tečaj.Cena : sitno .

Mislim, vprašat ni greh, ali pa da ti vsaj povedo,kje bi lahko dobil slovensko literaturo.

Tečaj pokriva ključne tehnologije .NET ter sintakso programskega jezika C#. Gre za intenzivno praktičen tečaj. Govora bo o .NET Frameworku, spletnih storitvah, C#, razredih ogrodja .NET. Pokrili bomo tudi osnove standardov XML, XML Schema, UDDI, WSDL ter SOAP ter si pogledali njegovo implementacijo v platformi Microsoft .NET. Večina primerov bo podanih v programskem jeziku C#, določeni tudi v Visual Basic .NET.

Tečaj je namenjen razvijalcem in informatikom, ki jih zanima podrobno delovanje platforme Microsoft .NET. Zaželeno je predznanje objektnega programskega jezika. Prednosti bodo imeli tečajniki, ki poznajo programske jezike Java, C, C++, C#.

Trajanje: 4 dni

Predavatelj: Matevž Gačnik, univ. dipl. inž. rač. in inf.

Predviden termin: 1. in 2. 6. 2004 ter 17. in 18. 6. 2004 od 9:00 do 15:30 ure

Lokacija: Tečaj bo v računalniški učilnici Gama System d.o.o., Ljubljana, Cesta v Gorice 36

Kotizacija za seminar z gradivom znaša 288.000.00 SIT + DDV.

Lp Joker
________________________________________________________
Ka te češ ....

BigWhale ::

280k? Sitno?

Za nekaj kar se lahko doma s knjigo naucis?

noraguta ::

ČE se vse to naučiš v 4ih dnevih je še pocen ... ;~P
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!

rokpok ::

Pa dajte no. Za 280k lahko jaz grem na Jamajko.8-)
Rad bi bil pingvin.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: rokpok ()

noraguta ::

na tečaj c# ?
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!

rokpok ::

Dvomim da bi se na Jamajki učil C#. :D
Rad bi bil pingvin.

CWIZO ::

Nocm bit nesramen sam: msdn has it all.
hancic.info
I can't uninstall it, there seems to be some kind of "Uninstall Shield"...

darkolord ::

jah plačaš si tečaj angleščine pa lahko bereš angleške knjige ki jih je kot listja in trave :D

kihc ::

Meni iz te teme nekako ni uspelo razbrati katero knjigo se potem splača nabivit za učenje tega jezika _iz nule_? Do sedaj sem se igral z C++, samo se mi zdi delo z windows aplikacijami prezakomplicirano in nekako mislim da bi bil C# za kombiniranje pravšnji. Če se motim, me popravite ...

Kot drugo me zanima kater urejevalnik se splača uporablat. Zdaj imam #Develop in se mi na prvi pogled dopade, vendar nevem če morda ne obstaja kaj boljšega.
x

Microsoft ::

Jst od vseh knjig, kar sem jih do sedaj bral, mi je bila najbolj vsec C# Step by Step 2003. Ta knjiga powna.
Ko sem se zacel tole ucit, sem vedel o C++ tolko, da sem znal naredi recimo program, ki zracuna povrsino pod krivuljo x^2 do x osi. Recimo tisto, ko verjetno vsi poznate, da je povrsina pod to krivuljo na razdalji od x=0 do x=1 tocno 1/3. Pa znal sem se naredi program, ki ti izpise vsa liha stevila. Pa take male prckarije.
S tem znanjem sem sel na tole knjigo in je blo dost kul razlozeno, da lahko sledis. Edino, kjer me je zmatralo, je bil primer, kjer je bila tematika interface. Ostalo vse powna.


by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

Zgodovina sprememb…

kihc ::

Zgleda fajn, pa a se recimo da kot to "obrneš", nardit program ki ima konkreten interface (gumbi, kakšen text-box, check-box, sliko nalimat na formo itd ...)?
A mogoče še veš kje v slo se da to dobit čimceneje? Na pasadeni je 10 jurjev (kar za 600 stransko knjigo sploh ni velik), pa najbrž bom počakal na 2005 izdajo, ki naj bi v kratkem izšla.

Aja, a ima C# podobno hibo kot c++, da tutoriali napisani za microsoft aplikacije ne delajo na drugih (ne MS) prevajalnikih?
x

Microsoft ::

S prevajalniki nevem kako je, samo se mi zdi, da je ce delna kopija Jave ze nekaj spremembami. Jst za kodo pisat uporabljam Visual Studio. Dobra zadeva. Ce te je strah rozic, pocakaj kak teden (oz. ko bo prislo k nam), pa si omisli Visual Studio 2005 za ~50$.

Drgace sm pa jst knjigo kupil v Pasadeni in je res vredna svojga denarja. Pa to tud pazi, da bos kupu tisto verzijo, katero bos potem mel IDE. Ker so verjetno kake spremembe, pa ni glih zanimiv, ce se potem neki s tem zajebavas ze na samem zacetku.


by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

programski jezik

Oddelek: Programiranje
302774 (2145) noraguta
»

Programersko gradivo za začetnike

Oddelek: Programiranje
315460 (4155) bmandl
»

Visual Basic.NET - za začetnika ?

Oddelek: Programiranje
304255 (3374) mHook
»

Nekaj vprašanj z zvezi s programiranjem

Oddelek: Programiranje
442312 (1886) <JuRe>
»

Visual Basic, C#, C++, razlike... (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Programiranje
12210797 (8468) 64202

Več podobnih tem