» »

Zvok zelo moteče poka??

Zvok zelo moteče poka??

matrix2 ::

Že nekaj časa v presledkih mi zvok ob predvajanju kakršnega koli formata, zelo moteče poka. Sprva sem mislil, da zaradi tega, ker imam navito mašino, vendar sem je spravil v default pa še vedno zelo glasno in v sec. presledkih poka. Ali ima kdo takšno izkušnjo imam zvočno Audigy od Creativa...

Še en podatek, opazil sem tudi kakorkoli odprem poleg predvajanja glasbe še nekaj kar obremeni HDD in proc se praskanje in pokanje prične. Če za čas ustavim z predvajanjem glasbe in potem zopet nadaljujem se zmajnša ali sploh preneha. Največji problem pa je z programom za obdelavo glasbe, tam je pokanje izrazito in ne preneha tudi če zaprem vse programe...

link_up ::

ja meni isto danes zacelo :( ( pardon za cudn stavk :) )

imam sb live 5.1 in winxp...zvok je pricel pokati kar naenkrat...nimam pojma zakaj, verjetno sem kaj nalozil. V linuxu vse dela normalno, tako da sumim kaksen spyware ali virus ali kaj podobnega... ce ima kdo kej vec idej so dobrodosle, ker te dni nimam ravno casa na veliko raziskovati svoje napake :)

pa lep pozdrav. :)

Sumo ::

Pa imata DMA na disku vklopljen?

link_up ::

dma vklopljen povsod ... se s tem problemom ze ukvarjam 3 ure pa nic od tega...nek program more to delat :(

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zvočniki in hrup

Oddelek: Strojna oprema
81033 (856) Thuban
»

mp3 predvajalnik

Oddelek: Kaj kupiti
152476 (2077) globoko grlo
»