Forum » Kaj kupiti » Ohišje moram vstran vrčt in novo kupit
Ohišje moram vstran vrčt in novo kupit
capitanoss ::
Ej sem včeraj peljal da bi mi rame noterv in P4 1.3 mhz dal pa mi ohišje ne pusti ker je premalo placa !!!! hudo a ne ??
Zdaj pa mi povejte kero ohišje je velko in dobro ??? (lahko alominjasto) ????
seveda mora biti tako da bo ta nova plata šla notri za P4 no če bo ve skup presegalo 300 k
bom si en močen P3 procesor notri dal
Cena je pomembna NE !!
Zdaj pa mi povejte kero ohišje je velko in dobro ??? (lahko alominjasto) ????
seveda mora biti tako da bo ta nova plata šla notri za P4 no če bo ve skup presegalo 300 k
bom si en močen P3 procesor notri dal
Cena je pomembna NE !!
Kje ste zdaj vsi ?
- spremenilo: capitanoss ()
G[e]c ::
Ne seri z P4, res ne vem zakaj bi dal tok denarja za en procesorcek ki ga tbird 1 GHZ nasopa skor povsod. V iskri imas alu ohisja sam je cena 25k sit !!!. Men to smrdi
Drugace pa so za P4 prov posebna ohisja ker je mal drugacen vtic za napajalnik, mal poglej kod jih imajo pri PCXu pomoje 100% al pa kaksen jerovsek. Drugace ti pa odsrca odsvetujem P4.
Drugace pa so za P4 prov posebna ohisja ker je mal drugacen vtic za napajalnik, mal poglej kod jih imajo pri PCXu pomoje 100% al pa kaksen jerovsek. Drugace ti pa odsrca odsvetujem P4.
OldSkul ::
Jaz ti pa ga od srca svetujem.(Ampak ne P4 1.3 ghz)
Kaj dela šele P4 z GF3,seka ej!!!!
Kaj bo Tist AMD!
Kaj dela šele P4 z GF3,seka ej!!!!
Kaj bo Tist AMD!
3LeR. ::
ne p4 kupt mudel k se boš zajebu
predrago je to sranje pa še ben shit ga ne podpira
raj amdja kup!!!!
AMD is the best everthing else SUXXxx ass!!!!!!!
predrago je to sranje pa še ben shit ga ne podpira
raj amdja kup!!!!
AMD is the best everthing else SUXXxx ass!!!!!!!
`DoC ::
Predlagam da si sam narediš ohišje po merah in dimenzijah ki si jih sam želiš pa je.
+°´°+,¸¸,+°´°~What We Do In Life, Echoes In Eternity~°´°+,¸¸,+°´°+
Trdi ::
Jest sem sklenil, da pri ohisju ne bom vec sparal. Naslednjic kupujem ful dobro, veliko, crno ohisje s prozornimi vratci na strani in s kljuckom
Trdota d.o.o.
OZZY ::
Zakaj glih p4. Raj kup TB 1.33 ghz in ga navij pa bo. Dokler novjo programi podpirali p4 ukazov bo Tb hitrejši od njega. Pa tudi potem. Raj mogoče vzem Tb pa eno ddr plato zanj pa ddr pomnilnik.
Go with the flow.
capitanoss ::
No dobro potem pa P3 ampak najmanj 900 MHz!! Zdaj pa mi povejte eno izmed največjih ohišij da si jo kupim!
nujno ker rabim več ramov !!!
thx !
nujno ker rabim več ramov !!!
thx !
Kje ste zdaj vsi ?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | začetna izbira: AMD ali Intel? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 5751 (4120) | JohnyB |
» | Katero grafikoOddelek: Kaj kupiti | 1811 (1163) | (sic) |
» | Kupu bom nov PC (dream machine :))Oddelek: Kaj kupiti | 1777 (996) | sonac |
» | AMD ali INTEL (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5636 (4520) | Brane2 |
» | DDR zmaguje!!!!!!!!!!!Oddelek: Strojna oprema | 1792 (1412) | hatch |