Forum » Programska oprema » XP firewall -- kako shraniti nastavitve?
XP firewall -- kako shraniti nastavitve?
lopov ::
Ziv!
Za moje potrebe je vgrajeni firewall cisto OK, le to ne vem, kako shraniti nastavitve. Iskal sem po reistru (recimo "ICQ 1024 UDP") pa nic.
Malce zoprno je, ce se nabere okoli 100 zabelesk in je treba frisno postaviti racunalo, al pa ce bi zelel iste nastavitve uporabiti se kje drugje.
Anyone?
b.
Za moje potrebe je vgrajeni firewall cisto OK, le to ne vem, kako shraniti nastavitve. Iskal sem po reistru (recimo "ICQ 1024 UDP") pa nic.
Malce zoprno je, ce se nabere okoli 100 zabelesk in je treba frisno postaviti racunalo, al pa ce bi zelel iste nastavitve uporabiti se kje drugje.
Anyone?
b.
R33D3M33R ::
Kljub temu, da ti je čist OK bi ti vseeno priporočal da si morda ogledaš kak Zone Alarm.
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Sem pogledal in mi ni vsec.
Predvsem me moti sprasevanje, ce dovoli povezavo ali ne. Rad imam, da definiram porte in to je to, brez dolocanja, katera aplikacija lahko dostopa in katera ne.
Sem cuden, a?
Predvsem me moti sprasevanje, ce dovoli povezavo ali ne. Rad imam, da definiram porte in to je to, brez dolocanja, katera aplikacija lahko dostopa in katera ne.
Sem cuden, a?
Predator ::
start -> run -> cmd -> netsh firewall dump >blabla.bat in naj bi dobil scripto v documents and settings/username; naj bi, meni na sp2 ne dela, sem si pa z netsh napisal scripto, kaj naj mi odpre, npr. : netsh firewall add portopening protocol = TCP port = 113 name = ident mode = enable scope = ALL profile = all
Building a better mousetrap merely results in smarter mice.
Heh, deluje na XP z instaliranim SP2, netsh v starejsih verzijah ne pozna "firewall":
Tudi na MS to pise :/
The following command was not found: firewall dump.
Tudi na MS to pise :/
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ping echoOddelek: Informacijska varnost | 1651 (1144) | poweroff |
» | Windows firewall problem - solutionsOddelek: Pomoč in nasveti | 1917 (1785) | ST-777 |
» | Neodpiranje internetne straniOddelek: Omrežja in internet | 1919 (1756) | lojze8 |
» | virus, ki onemogoči mrežo in "taskbar"Oddelek: Pomoč in nasveti | 1163 (1014) | Freezy |
» | Manjši popravke za uporabnike Windows FirewallOddelek: Novice / Varnost | 3415 (2879) | denial |