Forum » Loža » Pričakovanja --> NEST 04
Pričakovanja --> NEST 04
Tody ::
Torej kaj pričakujete od tega dogodka ? Kaj si želite in česa nočte vidit tm (pa je mogče bilo lansko leto ) ?
Reso ::
Kakšni speak server bi prišel prav. Ali lokalni irc server.
Lani se na info panel ni skoraj nič videlo, ker je bilo zelo svetlo projektor pa slab. Morda bi kar z normalno šolsko tablo lahko imeli info panel.
Lani se na info panel ni skoraj nič videlo, ker je bilo zelo svetlo projektor pa slab. Morda bi kar z normalno šolsko tablo lahko imeli info panel.
smilyxx ::
Jap, tako kot je že nekdo predlagal bi blo boljš da bi imeli narjen sistem za dostavljanje hrane . Drgač pa upam da bodo kakšna zanimiva predavanja(tko kot so bla lani).
Save water.
drink beer.
drink beer.
Ziga Dolhar ::
Mah.
Tri dni za tem imam rimsko pravo.
Torej -- boste brez futra. Pač.
Tri dni za tem imam rimsko pravo.
Torej -- boste brez futra. Pač.
https://dolhar.si/
Tody ::
Ziggga a ti poseduješ kake pomembne kvalitete za naročat hrano prek telefona ? TEACH ME MASTER
Ziga Dolhar ::
Tody: zakaj pa misliš da mi dekleta ljubkovalno pravijo CateringMastah?
https://dolhar.si/
Gwanaroth ::
Sex, drugs & rock'n'roll!
Naj bo tako kot lani, mogoce res lokalni IRC server. Ter pa se dostop do neta, da se javim druzini doma, da sem se ziv :p
LP.
Naj bo tako kot lani, mogoce res lokalni IRC server. Ter pa se dostop do neta, da se javim druzini doma, da sem se ziv :p
LP.
Lights often keep secret hypnosis..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Java]Problem z vektorjemOddelek: Programiranje | 1418 (1287) | KernelPanic |
» | Slo-Tech je na morju (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Obvestila | 13117 (6410) | Krzzo |
» | NEST.2004 se je zaključil (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / NEST | 5910 (5810) | WarMaker |
» | Slo-Tech irc kanal (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 7006 (5460) | BigWhale |
» | Slovenski IRC server (nov)Oddelek: Omrežja in internet | 3694 (2772) | Tero |