Forum » Omrežja in internet » Izdelaj Form v Flashu - KAKO?
Izdelaj Form v Flashu - KAKO?
kleDo ::
Živjo!
Zanima me kako lahko izdelam form (obrazec) v Flashu (5.0)?
Izdelal bi en čisto preprost obrazec s 4-5-imi okenci za vpis teksta enim drop-down menujem in tipkama Pošlji, Pobriši.
Obrazec bi lahko bil poslan po e-mailu (oz. je to kar priporočljivo, navedite pa mi lahko še druge možnosti)
Zanima me kako lahko to naredim?
Prosim za pomoč! NUJNO!!!
LP, kleDo
Zanima me kako lahko izdelam form (obrazec) v Flashu (5.0)?
Izdelal bi en čisto preprost obrazec s 4-5-imi okenci za vpis teksta enim drop-down menujem in tipkama Pošlji, Pobriši.
Obrazec bi lahko bil poslan po e-mailu (oz. je to kar priporočljivo, navedite pa mi lahko še druge možnosti)
Zanima me kako lahko to naredim?
Prosim za pomoč! NUJNO!!!
LP, kleDo
Lunik ::
hm. to ni glih preprosto
vnosna polja narediš tako, da z orodjem za pisanje texta narediš okenček, pa mu določiš input text. daš mu še ime.
dropdown menijev ti ne mislim razlagat, ampak jih najdeš pod help-> samples-> advanced buttons. preprosto ga skopiraj. ostalo pa ne vem.
vnosna polja narediš tako, da z orodjem za pisanje texta narediš okenček, pa mu določiš input text. daš mu še ime.
dropdown menijev ti ne mislim razlagat, ampak jih najdeš pod help-> samples-> advanced buttons. preprosto ga skopiraj. ostalo pa ne vem.
darh ::
zakaj pa ne narediš obrazca kar tko.. v HTMLju ?
Excuses are useless! Results are priceless!
kleDo ::
Ker HTML-ja nikol nisem maru in tudi ne obvladu.
Do sedaj sem strani delal ali v FrontPage-u ali v Dreamweaver-ju.
Sedaj sem se bolj preusmeril na učenje Flasha, samo ga bom resno prijel v roke šele v drugi polovici julija (zaradi šole), do takrat pa bi moral imeti že izdelan obrazec...
LP, kleDo
Do sedaj sem strani delal ali v FrontPage-u ali v Dreamweaver-ju.
Sedaj sem se bolj preusmeril na učenje Flasha, samo ga bom resno prijel v roke šele v drugi polovici julija (zaradi šole), do takrat pa bi moral imeti že izdelan obrazec...
LP, kleDo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | interaktiven zemljevid v FlashuOddelek: Izdelava spletišč | 1522 (1265) | Dr X |
» | Flash NewbieOddelek: Programiranje | 1035 (928) | kleDo |
» | Nič več ADSLa?Oddelek: Omrežja in internet | 3014 (1783) | kleDo |
» | Trenute lokacije kjer je mozen ADSLOddelek: Omrežja in internet | 1805 (1395) | kleDo |
» | Predviden čas postavitve ADSL central (LJ regija)Oddelek: Omrežja in internet | 1901 (1435) | blue96 |