Forum » Izdelava spletišč » Izdelava spletne strani
Izdelava spletne strani
DILUF ::
Ni mi za iskat po celem forumu, zato vas prosim, da mi napišete čim več programov za izdelavo spletne strani!!
Hkrati pa more bit čim bolj preprosto za izdelavo!!
Sem začetnik v tem!!
HVALA in LP
Hkrati pa more bit čim bolj preprosto za izdelavo!!
Sem začetnik v tem!!
HVALA in LP
Elemen_T ::
- MM Dreamweaver (overall)
- Grafično oblikovanje elemenetov - photoshop
- Čiščenje, oblikovanje kode - notetab (my choice), mnogi prisegajo na kaj drugega, ampak meni je ta najljubši
- Flashki - Swiss (za začetnike), MM Flash (extended)
To bi bilo za začetek kar dovolj.
Če pa si čisti začetnik, pa priporočam Frontpage. Z njim je najlaže štartat ker je vse tako laaaahko.
Pa seveda grdo. (sam itak potem napreduješ - če te stvar seveda zanima)
- Grafično oblikovanje elemenetov - photoshop
- Čiščenje, oblikovanje kode - notetab (my choice), mnogi prisegajo na kaj drugega, ampak meni je ta najljubši
- Flashki - Swiss (za začetnike), MM Flash (extended)
To bi bilo za začetek kar dovolj.
Če pa si čisti začetnik, pa priporočam Frontpage. Z njim je najlaže štartat ker je vse tako laaaahko.
Pa seveda grdo. (sam itak potem napreduješ - če te stvar seveda zanima)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Uvod v izdelavo spletnih strani (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Izdelava spletišč | 276681 (2332) | javor33 |
» | Potrebe po izdelovalcih oz. oblikovalcih internetnih straniOddelek: Izdelava spletišč | 3423 (2498) | Hair |
» | Internetna stran (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 5976 (5164) | Mipe |
» | Kako narediti in flash animacijo na začetku strani?Oddelek: Izdelava spletišč | 2849 (2690) | mte |
» | Kateri program za spletno stranOddelek: Pomoč in nasveti | 3696 (3483) | 3LeR. |