» »

A je že bil kdo na Galapaških otokih

A je že bil kdo na Galapaških otokih

groom ::

Zanima me, če je že bil kdo na Galapaških otokih, pa če mi lahko malo pove kje je kupil letalsko karto, kje je stanoval, kje se je potepal pa koliko ga je vse skupaj stalo.

BigWhale ::

Vcasih je veljalo, da na Galapagos ne mores iti kot turist.

perci ::

Moj brat je bil tam, sam on se ni kaj dosti sekiral za ceno karte, ker je turistični vodič, bom ga pa mal vprašal in reku, naj ti kaj svetuje.

groom ::

Perci to bi blo pa fajn če lahko malo povprašaš svojega brata, bo verjetno precej vedel, če je bil tam kot vodič. Pri kateri agenciji pa dela?
Kot turist se pa da it tja, samo moraš pa plačat davek 100$ za naravni park.

borutz ::

vprasaj na
travel.over.net
to je odlicen forum za potovanja
ti sam vpras pa ti bodo vse povedal :)

perci ::

Celotna exkuryija je zelo draga, draga je let.karta (ki jo kupis v Quitu ali Guayaquilu - lahko pa tam kupis cel aranzma), drago je hoditi okoli. Moynosti so samo z ladjo (jasno, gre ya otoke), krizarjenje je ubitacno drago,kake cenejse variante se tudi najdejo. Ce si na tight budget, si zrihtaj cim cenejso karto, pejt v Puerto Ayore in si tam rihtaj pol naprej. Lahko malo pocekiras tut lonelija, pa zber si termine ki niso tako turisticni, pa bo se mal lazji pa cenej. Prenocisca v P.Ayore niso tako draga, tam pa si pocasi najdes nekaj najugodnejsega. Se definitivno splača iti, zivali in narava so ubitacni!

lp

perci ::

Hmmm, no to je bil moj brat - ocitno je na qwerty navajen :D .

groom ::

Pa še nekaj me zanima, je za potovanje na Galapaške otoke nujno znanje španščine ali zadostuje že angleščina in kako je s sporazumevanjem na celini (drugje v Ekvadorju).
Pa hvala za odgovor.

perci ::

Zdej, brat je sel vcer zvecer v prago, tko da ti bo tesko odgovoru, ampak jst ti lahko povem, da moj brat spansko ne zna ;)). Mogoce malo, ampak res malo ;). Lih tolk da zna rect "donde esta...." ;) Verjetno ti pa lahko prov pride, ce jo znas. Vsaj na kubi vem, da je vse ful cenej ce znas spansko.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Potovanja po svetu (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6221144 (11953) VolkD
»

Potovanje na Islandijo

Oddelek: Loža
135449 (4812) bosmla
»

Počitnice Turčija vs Grčija ?

Oddelek: Loža
217210 (6637) barbarpapa1
»

popotovanja (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
557360 (6276) daisy25

Več podobnih tem