Forum » Pomoč in nasveti » Moji dokumenti iz prejsnega WinXp> access denied
Moji dokumenti iz prejsnega WinXp> access denied
Iztok Smolic ::
Imel sem instaliran Linux RH na GB disku , ki mi je dodal boot screen kjer sem iybiral OS. Ko sem odstranil disk mi je pri bootanju XPja vrglo error. Mislil sem da se bom tega elegantno resil z popravilom winsov. Po popravilu pa mi javla nov eror (na modri podlagi ...) Da bi resil podatke sem na prejsni disk posnel XPje in sem prekopiral podatke na tretji disk - razen My Documents!!! Tam imam pa nekaj stvari ki jih nebi rad izgubil ... Ko hocem do teh dokumentov dostopati iz drugih winsov mi napise: access denied!
A kdo ve kako bi se dalo priti do mape ...
Kot kaze pa lahko do te mape dostopam ce bootam WinXP cd kjer kao repairam. Ampak potem pridem do dos nacina ....
Torej bi lahko prisel do mape ce bi znal z dosom prekopirati:
C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents
v:
D:\back up\
Nujno rabim pomoc ! hvala!
A kdo ve kako bi se dalo priti do mape ...
Kot kaze pa lahko do te mape dostopam ce bootam WinXP cd kjer kao repairam. Ampak potem pridem do dos nacina ....
Torej bi lahko prisel do mape ce bi znal z dosom prekopirati:
C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents
v:
D:\back up\
Nujno rabim pomoc ! hvala!
berta ::
V windowsih kjer ti javi Access denied klikneš na folder in Properties
Pol pa tam pod zavihkom security klikneš na Advanced in Naprej na Owner. Tukaj zamenjaš Ownerja z tvojim userjem (Seveda moraš bit prvo na mašino logiran kot uporabnik z administrator privilegiji). Izklopljen moraš imet tudi Simple File Sharing.
Pol pa tam pod zavihkom security klikneš na Advanced in Naprej na Owner. Tukaj zamenjaš Ownerja z tvojim userjem (Seveda moraš bit prvo na mašino logiran kot uporabnik z administrator privilegiji). Izklopljen moraš imet tudi Simple File Sharing.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako dostopati do lastnih podatkov (win7)Oddelek: Operacijski sistemi | 1484 (1359) | Kurzweil |
» | Kako že obstoječo particijo razdeliti na 2 brez izgube podatkovOddelek: Operacijski sistemi | 6895 (6564) | Icematxyz |
» | Kako bypassat z kodo zascitene dokumente uporabnika v XPOddelek: Operacijski sistemi | 1298 (1127) | Golnar |
» | ne morem dostopat do mreznega racunalnika.Oddelek: Pomoč in nasveti | 2080 (1881) | Microsoft |
» | Win XP kako do FAT particijeOddelek: Pomoč in nasveti | 1323 (1202) | ToniT |