Forum » Zvok in slika » Digitalni izhod v Win2000
Digitalni izhod v Win2000
zile ::
Imam SB Live! z najnovjšimi gonilniki za w2k, vendar mi digitalni izhod na sb live ne dela (ni zvoka). V win98se stvar deluje brez problema.
Mogoče kdo ve zakaj ?
Mogoče kdo ve zakaj ?
ElHovica ::
Jes sem mel isti problem. Probaj naslednji postopek: Odpres Play Control nastavitve - tisti mali rumeni zvocnicek v Tray-u in izberes Advanced pod Play control (ce se nimas se opcijo omogoci v meniju Options->Advanced Controls) in v novem oknu pod Other Controls obkljukas Digital Output Only!!! Meni je to delalo.
CaqKa ::
na w2k NE dela spdif i/o!
Razen če si dol potegneš ta patch
http://cgi-bin.spaceports.com/~cyco/dow...
user/pass: temp/delete
Razen če si dol potegneš ta patch
http://cgi-bin.spaceports.com/~cyco/dow...
user/pass: temp/delete
Ej, najlepša hvala .
CaqKa in ostali:
Mogoče veš kje se da dobit spdif to spdif 2-pin digitalni kabel (za povezavo DVD ---->SB Live!), pa še kšen pocen koax za digitalno povezavo computer ---> Yamaha DD reciever.
LP
Mini mono jack za SB Live že mam.
CaqKa in ostali:
Mogoče veš kje se da dobit spdif to spdif 2-pin digitalni kabel (za povezavo DVD ---->SB Live!), pa še kšen pocen koax za digitalno povezavo computer ---> Yamaha DD reciever.
LP
Mini mono jack za SB Live že mam.
DVDfan ::
Za koax sem šel v BigBang, in so mi tam naredil koax kabl dolg 2 do 3 m za 4500 SIT se mi zdi
Cosmo ::
Uff uff....drago...jaz sem pri Visnovicu (ena elektro & stuff trgovina v mb) za 6 metrov kabla dal 1200 sit.
lp
lp
I am Pentium of Borg. Division is futile. You will be approximated.
CaqKa ::
toti kabl si zalotaš sam doma... material nebi smel biti več kot 1500 sit
drugače pa reči komu iz kake elektro šole da ti naredi
drugače pa reči komu iz kake elektro šole da ti naredi
Sem ga že kupu u LJ Big B***
Sitno 1,5k, pa še mehak je, se lepo zvija in je made in SLOVENIJA.
Sam tale zvok v winsih je pa katastrofa. Bo treba drugo kartico kupt al kaj. Herculesovo ta novo.
Sitno 1,5k, pa še mehak je, se lepo zvija in je made in SLOVENIJA.
Sam tale zvok v winsih je pa katastrofa. Bo treba drugo kartico kupt al kaj. Herculesovo ta novo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SB Live! 5.1 + Home Theather ? Help !Oddelek: Zvok in slika | 1014 (946) | Luc |
» | Dolby 5.1Oddelek: Zvok in slika | 3215 (2763) | ciper |
» | digitalni vhod na SB live 5.1Oddelek: Zvok in slika | 1274 (1082) | VASkO |
» | Kako je s service packi za W2k?Oddelek: Operacijski sistemi | 1830 (1565) | matevzm |
» | Delovanje SP_DIF Out-a v Win2000 na Live-uOddelek: Zvok in slika | 1350 (1227) | krneki |