Forum » Zvok in slika » Kako nastane zvočni cd ?
Kako nastane zvočni cd ?
pero g ::
Imam seminarsko z naslovom kako nastane zvočni cd.
A veste mogoče kšne strani v slovenščini kjer bi pisalo kaj o tem ?
A veste mogoče kšne strani v slovenščini kjer bi pisalo kaj o tem ?
CaqKa ::
to ti misliš na postopek hardverske izdelave (delanje plastike) al na področje kako se zmixa muzika?
Ne mislim hardwerske izdelave. Kako se zapišejo podatki na cd ( avdio, mp3...)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: pero g ()
avdio in mp3 sta čisto različna postopka...
si sploh že kdaj peko avdio cd recimo z nerom?
aja.. sicer pa sem jaz itak že vedno bil skeptik do seminarskih.. tale se mi spet zdi ena uber bedna... ko je človek še tolko prelen da bi prepoln internet o tem prebral.
ti veš da seminarska/raziskovalna pomeni to da sam nekaj raziskuješ, ne pa da ti nekdo nekaj napiše?
fore v stilu: "Jaz rabim zdaj to za seminarsko, tak da daj čimprej, glavno da jaz oceno pokasiram." pa si mi najbolj bedne.
si sploh že kdaj peko avdio cd recimo z nerom?
aja.. sicer pa sem jaz itak že vedno bil skeptik do seminarskih.. tale se mi spet zdi ena uber bedna... ko je človek še tolko prelen da bi prepoln internet o tem prebral.
ti veš da seminarska/raziskovalna pomeni to da sam nekaj raziskuješ, ne pa da ti nekdo nekaj napiše?
fore v stilu: "Jaz rabim zdaj to za seminarsko, tak da daj čimprej, glavno da jaz oceno pokasiram." pa si mi najbolj bedne.
Sem ze pekel in mp3 in avdio.
Sem pa že kr dost iskov po internetu na to temo , pa nisem nič pametnega našel.
Ta seminarska pa ni v tem smislu, da bi jaz ful raziskal to temo. Obsegat more 2000 besed pa bl samo osnove.
Prosim za pomoč!
Ta seminarska pa ni v tem smislu, da bi jaz ful raziskal to temo. Obsegat more 2000 besed pa bl samo osnove.
Prosim za pomoč!
Gandalfar ::
gres v knjiznjico .. v otroski oddelek in si sposodis veliko knjigo o tem kako stvari delujejo (pa mora bit dovolj nova, da bo to imela notr..)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gandalfar ()
nisem nor, da ti bom to verjel. te besede sem že tolikokrat slišal da se mi kar meša
"red book" audio cd standard - Iskanje Google
da ob tej izjavim naredim še enga butastega smajlija ki ga nekateri prepogosto uporabljajo:
nisem nor, da ti bom to verjel. te besede sem že tolikokrat slišal da se mi kar meša
"red book" audio cd standard - Iskanje Google
da ob tej izjavim naredim še enga butastega smajlija ki ga nekateri prepogosto uporabljajo:
hmm
v bistvu sploh nevem zakaj na slotechu še ni bilo do zdaj novice o tej strani...
bolj bogo vse skup.
v bistvu sploh nevem zakaj na slotechu še ni bilo do zdaj novice o tej strani...
bolj bogo vse skup.
Clone ::
pero g
ce si iz Ljublane ali pa hodis na FRI se oglasi v LGM labotaroriju pomoje ti bodo z veseljem kaj povedali drugače pa:
http://lgm.fri.uni-lj.si/
ce si iz Ljublane ali pa hodis na FRI se oglasi v LGM labotaroriju pomoje ti bodo z veseljem kaj povedali drugače pa:
http://lgm.fri.uni-lj.si/
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Seminarska naloga - Žveplova (VI) kislinaOddelek: Šola | 3782 (3482) | NiMH |
» | Seminarska nalogaOddelek: Šola | 1365 (1006) | bukowc |
» | seminarska - pomoč Bs Player ......Oddelek: Šola | 4182 (3636) | bobby |
» | Rent a car agencija v ASPjuOddelek: Izdelava spletišč | 1281 (1055) | david |
» | Kdor išče ta...Oddelek: Loža | 1532 (1042) | Jebiveter |