» »

Kako poslati igrico na mobitel preko interneta?

Kako poslati igrico na mobitel preko interneta?

kekec123 ::

Mene pa zanima če je možno poslati igrico na mobitel preko interneta? Kakšen program bi potreboval?

Hvala

drejcmb ::

lej jaz nisem pošiljal na telefon še noobene igrce, ker nimam telefona, ki bi to podpiral. Mislim pa da se da to narediti isto kot s slikami. Poišči si primerno java igro ki jo podpira tvoj telefon. Ter jo uploadaj na en server. Recimo volja ma zastonj server, če pa maš adsl pa siol, in še drugi(lahko si pa sam zelo enostavno postaviš html ali ftp server). Idi na stran preko ftp-ja, igrco uploadaj. Ko boš to naredil pa samo vpiši v telefon naslov te igre ter si jo downloadaj.

Business ::

Se da enako storiti za polifonično melodijo?

Tody ::

Polifonično melodijo lahko pošiljaš prek MMS.Brez komplikaciji

Hmm. Mislil sem, če si lahko neko polifonično melodijo, ki sem jo sam ustvaru na svojem PC nekak spravim na telefon. Pri simobilu ne gre pošiljat iz E-mail na telefon. Tak mi vsaj zatrjujejo pri simobilu. Če pa se bi dalo pret FTP bi bilo super. Ima kdo izkušnje s tem?

Gwanaroth ::

Katerokoli datoteko, ki jo podpira tvoj GSM, .mid, .jpg, .gif, .jar(java igre) uploadaj nekam na internet.. ce imas SiOL, imas 10MB fraj placa na http://freeweb.siol.net/tvojusername

..pac, nekam uploadaj in potem z GSMom prek WAP-a oz. GPRSa odsurfaj na tisto stran in potegni dol zeljeni file.

Verjetno bos moral dat GSMu kar direkten link do fajla.
Npr. http://freeweb.siol.net/tvojusername/im...
...vsaj pri nokiii 3510i je tako.

Zadeva pa deluje, preverjeno! :)

LP & 'njoy.
Lights often keep secret hypnosis..

Hvala bom probal!:)

melodije in slike sem uspel prenesti hvala za vaš trud. Zanima me pa za igre. igra je iz treh datotek npr.:
igra.jad, igra.jar, in igra.gif. Ko dam povezavo na katerokoli od teh napiše da je neznani file. Ali moram ta jar razpakirat? Na kateri file naj napišem povezavo? aja imam nokio 3200!
Kak je kaj s tem?

Kaj nihče ne ve? ali se vam ne da? :'(

kopernik ::

mislim, da je tako:
*.jad je opisna datoteka (ime igre, naslov, velikost,...)
*.jar je igra

Problem je, ker nekateri GSM-i prepoznajo (upoštevajo) pri namestitvi igre *.jad, drugi pa jada ne poznajo in moraš dati link kar na jar. S poskušanjem ugotoviš, kako dela tvoj GSM :-) (ali informiranjem preko googla). Če ti ne dela ne eno ne drugo, je možnosti več:
a) vtipkal si napačen naslov
b) jar file je corrupted
c) jad file nima vpisanih pravilnih informacij o igri (Pomembna je predvsem velikost igre. V jadu mora biti do byte-a natančno navedena velikost jar file-a).
d) če na drugem GSMu ta igra dela, je moznost tudi ta, da je napisana za MIDP 2.0, tvoj GSM pa podpira le MIDP 1.0.

To je vse, kar vem o tem. Za več uporabi Google.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kopernik ()

iskra ::

Se da jad file kako modificirat? Jst sm probu s svojega serverja potegnt dol par igrc k sm jih dal tja pa jih nikakor noče prepoznat.
Ajow! 5 metru drow ...
Če bi imel Ronaldinho izvenzakonskega sina, bi se klical Bastardinho.

kopernik ::

jad file je tekstovna datoteka. Samo njen format moraš poznati.

Sicer obstajajo tudi orodja, ki ti avtomatsko zgenerirajo JAD. Npr. JADMaker - ja google mi ga je našel :-), tako da ne vem, kako se obnese

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

.JAR emulator..karkoli

Oddelek: Mobilne tehnologije
102118 (1538) lukaz
»

Java me program

Oddelek: Programiranje
71238 (934) Invictus
»