Forum » Pomoč in nasveti » Svchost.exe ?
Svchost.exe ?
damirez ::
God damn kdaj nas bodo pustili te virusi pri miru!!!
Uglavnem sedaj gledam da mi svchost.exe LOCAL SERVICE zmeraj dela z 5-50% procesorja kaj bi bilo lahko to narobe? Noben antivurusni program nic ne najde.
Evo to se mi je pa zacel danes dogajat: smajliji in ostale stvari na slo-techu se mi sploh ne odpirajo amapk zgleda tako kot da manjka slikca.
Uglavnem sedaj gledam da mi svchost.exe LOCAL SERVICE zmeraj dela z 5-50% procesorja kaj bi bilo lahko to narobe? Noben antivurusni program nic ne najde.
Evo to se mi je pa zacel danes dogajat: smajliji in ostale stvari na slo-techu se mi sploh ne odpirajo amapk zgleda tako kot da manjka slikca.
Dr_M ::
jao...a nebi raj v google vpisu svchost.exe....
dubu bi to.
pa ce bi mal pobrsku po winsih, bi vedu, da so to precej nujni service-i za delovanje winsov.
a si s tem smlss.exe mislu smss.exe?
dubu bi to.
pa ce bi mal pobrsku po winsih, bi vedu, da so to precej nujni service-i za delovanje winsov.
a si s tem smlss.exe mislu smss.exe?
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
BlackHole ::
Hmm, mislim da SVCHOST.exe ni noben virus. Sem že zadnjič opazil in zdajle spet, da mi laufa kar 5 procesov s tem imenom. Pokukaj sem KLIK!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [ Windows XP ] svchostOddelek: Operacijski sistemi | 3456 (1831) | OmegaBlue |
» | svchost in 100% obremenitev cpuOddelek: Pomoč in nasveti | 2380 (1907) | Microsoft |
» | POMOČ!! -> svchost.exeOddelek: Programska oprema | 1142 (986) | mezzene |
» | Od kod C:\windowa\system\svchost.exe?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1799 (1504) | bastadu |
» | svxhost.exe in systemOddelek: Pomoč in nasveti | 2244 (2035) | Tugo |