Forum » Pomoč in nasveti » DIVx
DIVx
kobe ::
Imam eno težavo, ki mislim, da ne bi smela biti problem in sicer:
Gledam filme in zato uporabljam BS player. Ko gledam se mi zadaj za slovenskimi podnapisi pojavlja angleški podnapis. Kako se ga odstrani?
Naslednji problem pa je zaostajanje podnapisov.Recimo v filmu nekdo reče in se ta prevod izpiše čez nekaj sekund in ne takrat ko bi se moral.
P.S. Kje bi dobil nov film Troja, na internetu seveda, kakšen link mogoče?
Hvala za vse
Gledam filme in zato uporabljam BS player. Ko gledam se mi zadaj za slovenskimi podnapisi pojavlja angleški podnapis. Kako se ga odstrani?
Naslednji problem pa je zaostajanje podnapisov.Recimo v filmu nekdo reče in se ta prevod izpiše čez nekaj sekund in ne takrat ko bi se moral.
P.S. Kje bi dobil nov film Troja, na internetu seveda, kakšen link mogoče?
Hvala za vse
JOKER ::
Glede prvega vprašanja je tkole:
BS Player, ko imaš odprtega se v system try naredi ikona in tam z desno miškino tipko se odpre okno in tam nekje se ugasnejo originalni podnapisi.
DRUGO:
Predvidevam,da ti podnapisi,ki ti zaostajajo imajo končnico .txt .
V bodoče se potrud pa probaj najt podnapise z .srt ali pa .sub . Ti so najboljši in vsaj meni niso nikoli zaostajali na BS Playerju.
Lahko pa nastaviš tud razmerje med filmom in podnapisi.Malo ga razišči, sedaj nimam trenutno naloženega, ampak vem da ima miljon funkcij.
Upam,da ti je kva pomagalo
Glede filma pa : do filmov in vsega ostalega je treba po LEGALNI in NE po ILEGALNI poti .
Evo en link za omenjen film.Klikni TUKAJ!
BS Player, ko imaš odprtega se v system try naredi ikona in tam z desno miškino tipko se odpre okno in tam nekje se ugasnejo originalni podnapisi.
DRUGO:
Predvidevam,da ti podnapisi,ki ti zaostajajo imajo končnico .txt .
V bodoče se potrud pa probaj najt podnapise z .srt ali pa .sub . Ti so najboljši in vsaj meni niso nikoli zaostajali na BS Playerju.
Lahko pa nastaviš tud razmerje med filmom in podnapisi.Malo ga razišči, sedaj nimam trenutno naloženega, ampak vem da ima miljon funkcij.
Upam,da ti je kva pomagalo
Glede filma pa : do filmov in vsega ostalega je treba po LEGALNI in NE po ILEGALNI poti .
Evo en link za omenjen film.Klikni TUKAJ!
- spremenilo: JOKER ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | BSplayer podnapisiOddelek: Pomoč in nasveti | 3378 (2539) | slitkx |
» | Izšel VLC 2.0.0 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 41326 (31626) | Icematxyz |
» | program za drevajanje divx filmovOddelek: Programska oprema | 1223 (1072) | Predator |
» | Prikazovanje podnapisov za DivxOddelek: Zvok in slika | 1108 (968) | Tiger |
» | Podnapisi pri Divx filmihOddelek: Zvok in slika | 3589 (3262) | shadow |