Forum » Pomoč in nasveti » Pisave v Winsih XP nejasne??
Pisave v Winsih XP nejasne??
matrix2 ::
Pred nedavnim sem nabavil novo grafo in inštaliral driverje na začetku fascinantna ostrina na namizju, pred nedavnim pa sem opazil zelo nejasno pisavo v Winsih. Pisava ni jasno izrazita ampak bolj kockasta opazna je zobatost?!?
Resolucjio imam nastavljeno za 17˝ monitor na 1024×768 tudi barve imam na 32bit. Poskusil sem že z glajenjem robov pa nič. V čem je štos...
Resolucjio imam nastavljeno za 17˝ monitor na 1024×768 tudi barve imam na 32bit. Poskusil sem že z glajenjem robov pa nič. V čem je štos...
Scorpia ::
A si zbrisal gonilnike od stare grafične kartice?
Katero grafično imaš?Če imaš nvidia poglej Image sharpening v nastavitvah grafične.
Katero grafično imaš?Če imaš nvidia poglej Image sharpening v nastavitvah grafične.
Scorpia ::
Pol je najboljše da ti kakšen ATI-jevc pomaga. Probi dat omega drivers, ker ti bo grafična hitreje delovala, sam je mal slabša kvaliteta grafike pri igrah.
muren ::
Pozdrav ! še moj predlog Nekje v system properties (mislm da performance) imaš font type: fade effect al pa clear type. poskusi, če pomaga
LP
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nokia 515Oddelek: Mobilne tehnologije | 1462 (1318) | amacar |
» | GTX 580 s podvojenimi frekvencami jedra podira rekordeOddelek: Novice / Hlajenje in navijanje | 6193 (4999) | galu |
» | Navijanje prenosnikaOddelek: Navijanje | 876 (791) | Gwanaroth |
» | Primerjava Dooma 3 - Windows vs. LinuxOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 3234 (3234) | Malinovc |
» | Obešanje računalaOddelek: Pomoč in nasveti | 782 (714) | boštjan |