Forum » Strojna oprema » asus dvd-rom IN WIN XP
asus dvd-rom IN WIN XP
ThinMan ::
Ali ima mogoce enak problem kot jaz.
Kupil sem pred nekaj casa Asusov DVD-ROM in mi v winxp ne dela najbolje. ko kopira podatke potrebuje najprej 15 minut da pride na CD, potem pa se 1 uro da prekopira kaksen podatek, (vrednosti so navedene v pretiravanju saj nisem meril dejanskega casa).
Ko ga laufam na WIn98 dela ko sus, in na Linux-u se obnese kot je treba, le na WIN XP ima probleme.
Potem sem pa prebral nekje da moram DMA izklopit. Ampak ko to storim mi DVD vzeme skoraj 90% resoursov pri kopiranju podatkov,
Ali je mogoce imel kdo podobno tezavo (sem ze iskal novejsi firmware ampak neuspesno)
Kupil sem pred nekaj casa Asusov DVD-ROM in mi v winxp ne dela najbolje. ko kopira podatke potrebuje najprej 15 minut da pride na CD, potem pa se 1 uro da prekopira kaksen podatek, (vrednosti so navedene v pretiravanju saj nisem meril dejanskega casa).
Ko ga laufam na WIn98 dela ko sus, in na Linux-u se obnese kot je treba, le na WIN XP ima probleme.
Potem sem pa prebral nekje da moram DMA izklopit. Ampak ko to storim mi DVD vzeme skoraj 90% resoursov pri kopiranju podatkov,
Ali je mogoce imel kdo podobno tezavo (sem ze iskal novejsi firmware ampak neuspesno)
----
"We may not be able to control the wind, but we can always adjust our sails"
ThinMan ::
2 kanal, master
Nevem na kaj naj bi to vplivalo.....
Nevem na kaj naj bi to vplivalo.....
----
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | USB 3.0 črno na belem (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Diski | 10237 (7557) | MrStein |
» | Teac Počasna peka??!?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2094 (1690) | bf4ed |
» | DVD-ROM in WIN XP ne dela!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1181 (1030) | Tr0n |
» | TEAC CD-ROM problem!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1637 (1377) | rockeye |
» | CD-RW Plextor problemOddelek: Strojna oprema | 1482 (1243) | dynamite |