Forum » Strojna oprema » Proceso in RAM
Proceso in RAM
Poly ::
Zdravo.
Kupila sem računalnik amd athlon xp 2800+, ko ga prižgem mi na začetku napiše: Main prosessor: AMD Athlon xp 2200+, so me v trgovini nateg...
Pa še nekaj amam plato asus a7n8x-e-deluxe, z 2xtwinmos 256 ddr pc400 cl2,5, pa mi z obema ramoma sploh noče delat, ko pa vzamem enega ven, računalnik normalno zalaufa.
[moderator: popravil naslov]
Kupila sem računalnik amd athlon xp 2800+, ko ga prižgem mi na začetku napiše: Main prosessor: AMD Athlon xp 2200+, so me v trgovini nateg...
Pa še nekaj amam plato asus a7n8x-e-deluxe, z 2xtwinmos 256 ddr pc400 cl2,5, pa mi z obema ramoma sploh noče delat, ko pa vzamem enega ven, računalnik normalno zalaufa.
[moderator: popravil naslov]
- premaknil iz Pomoč in nasveti: Skrat ()
Skrat ::
Glede procesorja: ja zelo verjetno
Glede RAMa: A ti je, ko si ga dobila iz trgovine delal?
Vsekakor, nesi racunalnik nazaj, kjer si ga kupila in jih prijavi trzni inspekciji
Glede RAMa: A ti je, ko si ga dobila iz trgovine delal?
Vsekakor, nesi racunalnik nazaj, kjer si ga kupila in jih prijavi trzni inspekciji
Free software is a matter of liberty, not price.
Scorpia ::
Mogoče moreš fsb nastavit, ker lahko da plata ne zazna pravilno procesor. Glede drugega rama, a si probala zamenjati z drugim če ti un dela ki si ga ven dala. Pa probi da rahlo pritisneš ram na sredini da se vsede.
Poly ::
Ja sem poskusla zdej vsakega posebi in mi en sploh ne dela. Ma kdo kakšno idejo, kako naj dokažem, da je procesor njihova napaka in da ga nisem sama zamenjala
ddeben ::
Em, mogoce bi pri procesorju probala v biosu nastavit na Optimal settings?? Ker ko sm js sestavu komp, ki sem ga kupil po delih, in ko sm ga zagnal, mi je tud pisal 1000mhz namesto 2500+mhz.
Scorpia ::
Če ti en ram ne dela, ga nesi nazaj v trgovino in zamenji ga z drugim. 8 dni od nakupa, lahko zamenjaš ne da bi te uprašali kaj je narobe. Če si računalnik kupila po delih in ga sama sestavila, si sigurn tut procesor sama dala notri in točno veš kateri je, tako da moreš sama v biosu nastavitve naštimat. Če pa so ti serviserji jih pa pokliči.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | pokvarjena matična plošča ali phenom II?Oddelek: Strojna oprema | 3064 (1896) | tlozej |
» | problem pa ne vem v čemOddelek: Strojna oprema | 1280 (908) | paljer |
» | Kaj sem naredil? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5513 (4229) | Timmah |
» | Računalnik se ne zaženeOddelek: Strojna oprema | 1142 (962) | Trololololo1 |
» | AMD 2000+ vs. P4 2000Oddelek: Pomoč in nasveti | 1487 (976) | Boky |