Forum » Pomoč in nasveti » procesi ??
procesi ??
Kr nekdo ::
kolko mate približno delujočih procesov na vašem pc od enkrat, trenutno jih mam 46, pa se mi zdi da jih mam kr vlko
Dr_M ::
trenutno 25, obicajno 22 oz 23
naloz si adaware pa mal spuci smeti.
pa se ksn msconfig mal zalaufi, pa odstran zadeve, da se ti ne bodo po nepotrebnem zalaufale ob bootu.
naloz si adaware pa mal spuci smeti.
pa se ksn msconfig mal zalaufi, pa odstran zadeve, da se ti ne bodo po nepotrebnem zalaufale ob bootu.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
largie ::
v tem trenutku 46, ampak za vsakega točno vem kaj je in zakaj laufa, razen za tistih 5 svchostov. dobra stran za ugotavljanje kaj počne kakšen proces je tukaj
daKine ::
trenutno 33
kaj ve kdo mogoče, če se da nastavit da se določen proces zažene z večjo oz. manjšo prioriteto ob zagonu?
kaj ve kdo mogoče, če se da nastavit da se določen proces zažene z večjo oz. manjšo prioriteto ob zagonu?
OmegaBlue ::
Trenutno 30.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
ripmork ::
22 ....a mogoče ima še kdo proces WORM.EXE ali pa LSASS.EXE? ...včeraj sem fasal tega Sasserja,pa sem dal koj dol popravek in mi ne zaganja pc-ja več,samo vse skupaj se mi zdi full sumljivo ...dal sem vse windows update dol pa se mi vedno ko se connetctam na net zažene en programček(črn okvirček od dosa utripne za delček sekunde in zažene en program samo ne vem imena ker se tako hitro zgodi ....btw mam Ad-aware in Spyhunterja
lsass.exe - Security Accounts Manager -> Stores security information for local user accounts.
worm.exe lol
worm.exe lol
ripmork ::
Dr_M,hvala za pojasnilo ...še vedno pa nimam ravno razloga za smeh(WORM.EXE)-ma še kdo to?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows XP - lsass.exeOddelek: Operacijski sistemi | 2817 (1633) | Rauf |
» | lsass.exe - errorOddelek: Operacijski sistemi | 1455 (1304) | seatleon |
» | Zakaj sistemska exe datoteka vsakih 5min zasede 80% CPU-ja??Oddelek: Pomoč in nasveti | 1491 (1295) | muzičar |
» | lsass.exe in panda platinum internet security 2005 problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1737 (1671) | OtonVM |
» | "lsass.exe - System Error" napaka že spravlja v obupOddelek: Operacijski sistemi | 1841 (1548) | Paramedic |