Forum » Zvok in slika » Izdelava filma !
Izdelava filma !
Madafaka ::
Zdravo !
Upam da mi lahko pomagate...imam eno predstavitev za naredit...uglavnem...potrebujem kakšen program za izdelavo videa, video bi bil za predstavitev razreda, v ozadju bi igrala muzika, in po taktu bi se menjale slike itd. Uglavnem potrebujem nekaj ki je učinkovito in enostavno za uporabljat, saj imam za izdelavo predstavitve na voljo le 24ur ! Mogoče ste si ogledali Slo-techov video (kolesarjenje na katarino....) Zadeva je bila super...izdelal bi nekaj podobnega na drugo temo !
Že vnaprej se zahvaljujem za hitre odgovore, saj mi gre res za nohte !
Upam da mi lahko pomagate...imam eno predstavitev za naredit...uglavnem...potrebujem kakšen program za izdelavo videa, video bi bil za predstavitev razreda, v ozadju bi igrala muzika, in po taktu bi se menjale slike itd. Uglavnem potrebujem nekaj ki je učinkovito in enostavno za uporabljat, saj imam za izdelavo predstavitve na voljo le 24ur ! Mogoče ste si ogledali Slo-techov video (kolesarjenje na katarino....) Zadeva je bila super...izdelal bi nekaj podobnega na drugo temo !
Že vnaprej se zahvaljujem za hitre odgovore, saj mi gre res za nohte !
- premaknil iz Pomoč in nasveti: Gandalfar ()
Madafaka ::
Dobil Pinnacle studio 9 in mi je nekako uspelo narediti filmček ! Imam pa težavo ki je nikakor ne morem odpraviti...in sicer zajete slike, ki so v osnovi zelo kvalitetne, se v pinnacle studio odprejo in v predogledu nastanejo zelo slabo kvalitetne slike ! Poskusil sem narediti avi..in je isto...nikjer ne najdem menija, kjer bi se to dalo nastaviti !
hvala
hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [uradna tema] Pinnacle (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 20257 (7803) | dire |
» | Program za montažo filmov...Oddelek: Zvok in slika | 7957 (7591) | martinsm3 |
» | Zajemanje videaOddelek: Zvok in slika | 1909 (1731) | Yossarian |
» | Najboljse zajemanje videa na pc?Oddelek: Programska oprema | 2241 (1876) | rimljan |
» | Racunalnik za digitalno obdelavoOddelek: Kaj kupiti | 2439 (2029) | 3LeR. |