Forum » Operacijski sistemi » WindowsXP Administratorski račun ...
WindowsXP Administratorski račun ...
Sims ::
Zdravo,
XP iamjo po defaultu administratorski Built-in acount. Ko se naložijo XP mi javi Wlcome in da navoljo pač userje s slikico. Kako bi se prijavo kot Administrator?(torej v administrator acountu) , ki je skrit. Torej rad bi prišel noter, brez da v control panel nastavim način prijave brez Wlcome screena
Hvala
LP,
Sims
XP iamjo po defaultu administratorski Built-in acount. Ko se naložijo XP mi javi Wlcome in da navoljo pač userje s slikico. Kako bi se prijavo kot Administrator?(torej v administrator acountu) , ki je skrit. Torej rad bi prišel noter, brez da v control panel nastavim način prijave brez Wlcome screena
Hvala
LP,
Sims
- spremenil: Sims ()
Microsoft ::
Ena moznost je Safe Mode, sam je to bolj tak tak.
Ka pa, ce kreiras se enega uporabnika in ga das v built-in Administrators group. Ga potem pokaze al skrije?
by Miha
Ka pa, ce kreiras se enega uporabnika in ga das v built-in Administrators group. Ga potem pokaze al skrije?
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Microsoft ()
Sims ::
Sem ugotovil kako.
2x pritisneš alt+crl+del in se pojavi "klasičen" login, nato pa lahko vpišem username administrator ...
Hvala
LP,
Sims
2x pritisneš alt+crl+del in se pojavi "klasičen" login, nato pa lahko vpišem username administrator ...
Hvala
LP,
Sims
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Sims ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Programi za spreminjanje formatov slik.Oddelek: Programska oprema | 2908 (2750) | Sims |
» | WinXP in user accounti [heeeeeelp]]Oddelek: Pomoč in nasveti | 755 (701) | kihc |
» | ne morem zagnat msconfigOddelek: Operacijski sistemi | 1138 (1023) | Sims |
» | prosim za pomoc NUJNO !!!!!!!!!Oddelek: Programska oprema | 1155 (1112) | G2 |
» | WinXP - Dostop zavrnjenOddelek: Operacijski sistemi | 1880 (1729) | Sims |