Forum » Kaj kupiti » ali bi kupili??
ali bi kupili??
cegu ::
Ali bi na mojem mestu kupili brezžično tipkovnico in miško Logitech za 42 tisoč tolarjev?
oz. ali se splača. zanimajo me mnenja.
Hvala
oz. ali se splača. zanimajo me mnenja.
Hvala
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
K0K0 ::
Hmmm... če bi bil na tvojem mestu bi mal razmislu kaj delam z fotrovmu denarjem. Verjetno računalnik več al mn uporabljaš za igranje iger ane tko da ne rabiš neke supr tipkovnice mislim da bi bolš naredu če si kupiš eno navadno tipkovnico za 10k in mx510 miš za cca 13k. Ostalo je več al mn preseravanje .
fruti ::
Cegu ... jst ti ne priporočam ..... lej tipkovnico ok brezžična ql .... kar se pa tiče miške pa defenitivno z kablom optično ... kajti brezžišna ti je baterije
LP
Bostjan
LP
Bostjan
Caligula ::
Ma dej ne nori. Jaz mam Bluetooth Microsoft tipkovnico pa mis. Sej sta fajn sam jaz sem vzel ,ker mi je en zrihtal za 20 jurjev takrat.
Vec kot to nebi dal.
Drugace najdes to cenej v tujini recmo TUKAJ v kaki trgovini.
Ali pa Logitecha (ki je meni pecej grsi) TUKAJ
Pristej se kakih 5 jurjev za postnino ali manj. Ce ti posljejo obicajno.
Sam ze 30 jurjev je meja, ki je za zrdav razum zgornja meja.
Je pa Microsoftova zadeva zelo kvalitetno narejena. Mislim, da imajo tanove celo 5 let garancije.
Sam ni pa se mozno tega USB bluetooth adapterja uza telefone pa dlancnike uporabljat sam to naj bi boljda service pack 2 pol resil.
Sam za 42 jurjev mors bit pa velik preserator al pa cepec. Resno mislim.
Jaz svojo zabrisem cez okno isto sekundo, ko bi kdo rekel, da naj placam 40 jurjev zanjo skupaj z misko.
Vec kot to nebi dal.
Drugace najdes to cenej v tujini recmo TUKAJ v kaki trgovini.
Ali pa Logitecha (ki je meni pecej grsi) TUKAJ
Pristej se kakih 5 jurjev za postnino ali manj. Ce ti posljejo obicajno.
Sam ze 30 jurjev je meja, ki je za zrdav razum zgornja meja.
Je pa Microsoftova zadeva zelo kvalitetno narejena. Mislim, da imajo tanove celo 5 let garancije.
Sam ni pa se mozno tega USB bluetooth adapterja uza telefone pa dlancnike uporabljat sam to naj bi boljda service pack 2 pol resil.
Sam za 42 jurjev mors bit pa velik preserator al pa cepec. Resno mislim.
Jaz svojo zabrisem cez okno isto sekundo, ko bi kdo rekel, da naj placam 40 jurjev zanjo skupaj z misko.
Timmah ::
jest mam tipkovnco za 3k pa ms za glihentok pa podalske za kable pa je prou fletn :)
baterij tko nc ne ponucam
za 42k mas pa ze marskej druzga
ps. sm taprau gorenc :)
baterij tko nc ne ponucam
za 42k mas pa ze marskej druzga
ps. sm taprau gorenc :)
donde esta francesca
ma ne, Modri_zob. pol leta sm šparov da sm pršui do 50k. zato pa sprašujem. če bi bla šenkana bi vzel ane:):):)
delfinus ::
Ne tak denar ne bi nikoli dal za mis in tipkovnico. Pac prisegam na drot, ker me ne bo pustil na cedilu ravno takrat, ko bom tipkanje in miskanje najbolj potreboval. (baterija).
Ce bi ze sparal za kako tehnikalo bi kupil kako hitro graficno seveda, ce se nimas ali kaksno boljse hlajenje ali dodaten disk ali DVDRW ali mogoce mocnejsi napajalnik, pa bi mi ostalo se za nove cevlje pa jeans.
lp, D.
Ce bi ze sparal za kako tehnikalo bi kupil kako hitro graficno seveda, ce se nimas ali kaksno boljse hlajenje ali dodaten disk ali DVDRW ali mogoce mocnejsi napajalnik, pa bi mi ostalo se za nove cevlje pa jeans.
lp, D.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delfinus ()
TekO ::
42k ....jaoo
Za ta dnar si kšno grafikuljo nabavš, ne pa miške pa tipkovnce.... Js če bi biu na tvojem mestu bi nabavu žično tipkovnco pa OPTIČNO brezžično miško.
Za ta dnar si kšno grafikuljo nabavš, ne pa miške pa tipkovnce.... Js če bi biu na tvojem mestu bi nabavu žično tipkovnco pa OPTIČNO brezžično miško.
ja, hvala. s mam zdj un k mije "modri zob" priporočov. use na kabl:) itak ne nucam. Nucam sam mal več rama. edino kar izstopa (daj tko slabo oz. da gaj tko mal)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dual core prenosniki (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7075 (5059) | _marko |
» | X800 GTOOddelek: Kaj kupiti | 2576 (1736) | RC14 |
» | Chiligreen prenosnikOddelek: Kaj kupiti | 1928 (1660) | Eru |
» | Še vedno ni prepozno za novoletno dariloOddelek: Novice / Ostale najave | 2152 (2152) | lorenz |
» | Problem z Logitech Cordless desktop opticalOddelek: Pomoč in nasveti | 934 (861) | akulp |