Forum » Operacijski sistemi » Vector(slackware) linux in adsl
Vector(slackware) linux in adsl
AnubisOfDoom ::
na svoj racunalnik sm si namestil vector linux to je ena distribucija k temelji na slacwaru in je cist mejhna pa ful mal porab CPUja pa to no ni vazn u glavnm temelji na slackwaru in ma podobne ukaze itak pa sem mel iste probleme ze u slackwaru no dogaja se mi da se mi noce povezat na net. najprej dam pppsetup pa nastelam use pol dam adsl-setup pol pa adsl-start sam problem je u tem da mi ko dam adsl-start napise ................connection timed out cannot read PID file pppoe.blabla /dev/null2 line 198 (zmeri druga). in se mi noce povezat na net a ma kdo ksno idejo kako to odpravt res prosm no zdj mam racunalnik celeron 3 733mhz, 192 ram, 10gb hdd, 3com mrezna 10/100 3c95c.. prej sm meu pa pentium mmx 166, 64ram, 4gb hdd, realtek mrezna pa mi je isto jebal tko d res ne vem ka bi lohk blo prosm pomagite.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z internetom v LinuxuOddelek: Operacijski sistemi | 1262 (1004) | CenzlovPepe |
» | Gentoo in download KDEOddelek: Operacijski sistemi | 1449 (1190) | mauzer |
» | [Linux] Noče se povezati z ADSLOddelek: Operacijski sistemi | 2116 (1585) | sverde21 |
» | slackware problemOddelek: Operacijski sistemi | 897 (787) | MasterMind |
» | Router pod linux-om (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 6378 (5034) | pro549 |