Forum » Navijanje » Problem z grafo
Problem z grafo
cbelica ::
Sm se malo igral z grafo (GF3Ti200), sem navil na 225/470 in napravu benchmark v 3dmark-u. Vse blo O.K, pol pa sem se sou igre spilat (se prej nastavu na defoult frekvence) , pa vsake tolko zacne 'kasljat' - kot da bi blo samo 2 al 3 slike na sek... to traja 2-3 sek., pol pa spet normalno... Sem probu poganjat spet 3dMark celo uro, pa nobenih problemov... kaj bi lahko blo narobe?
cbelica ::
Ja, kot namazano (Counter-strike 1.5)... pa mi ni jasno, zakaj tega ne naredi v 3dMark-u, saj ta (naj bi) bolj obremeni grafo
Je pa tudi res, da sem odstranu hladilnik in spodi namalal AS5... sem mislu - mogoce se obcasno pregreje, samo spet - v 3dMark-u bi se mogu se bolj segrevat, ne?
Je pa tudi res, da sem odstranu hladilnik in spodi namalal AS5... sem mislu - mogoce se obcasno pregreje, samo spet - v 3dMark-u bi se mogu se bolj segrevat, ne?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zverina 7950GX2 na testuOddelek: Navijanje | 2432 (1161) | zbogi |
» | Futuremark - goljufajmo skupaj!Oddelek: Novice / Grafične kartice | 2450 (2450) | JustVi |
» | Problem z navijanjem 1700+ na Epox 8rda+!Pomoc!!!Oddelek: Navijanje | 1243 (1022) | morphling1 |
» | Vsem lastnikom GF2 MX/MX400Oddelek: Navijanje | 2192 (1477) | AnWar |
» | Nvidia fpsOddelek: Navijanje | 1074 (818) | reXor |