» »

katero osnovno ploščo?

katero osnovno ploščo?

js ::

Odločam se med abit nf7-s in an7. Kakšna je sploh razlika? a se bolj splača vzet kako od epox? rabim pa čim boljši zvok in firewire.

profii ::

z an7 so baje velike težave pri navijanju. 200 fsb in gor so problemi.
če boš naviju vzem nf7-s. zvočna je pa pri obeh platah primeljiva z audigyjem.

lp

ferdo ::

odloči se z aepox 8rda+ in boš zadovoljen uporabnik. jaz jo laufam že od december 2002 in je prou fajn.

lahko pa poveš, kaj bi rad imel na osnovni plošči, kaj vse bi rad imel.. bomo lažje pomagali.

profii ::

ferdo tud sam sem lastnik 8rda+ rev.1.1. To so zakon! plošče. Revizije ki so sedaj naprodaj pa niso več primerljive z Abin nf7-s.

cbelica ::

Mam Abitko NF7-S, priporocu pa bi DFI NFII Ultra Infinity - to so krasne plosce... sm jo iskal pri nas 3 (!!) mesece:'( , in pol sem se odlocu za abit... in cez 2 dni vidim na pchand strani, da jo imajo;(( ;((
Se zdaj nisem prebolel...

Ce hoces, se zmeniva za mojo, stara 1 mesec.:)

Aja, nGURU je nek cip na plati, ki naj bi oh in sploh naredu stvar se bolj user-friendly in uporabno (za navijanje in monitoring), samo sem imel za slisat, da so veliki problemi... stvar se ne deluje optimalno.:\
Epox pa se mi zdi je cenovno bolj ugoden nakup.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: cbelica ()

JohnyB ::

cbelica: uGuru mam jest na AI7 in dela optimalno BP:D

je pa to čiš na plat k ti mer vse kar ja ne plat, se prav temp., voltaže, vrtljaje ventov....skrbi za zvok, navijanje je res izzi sm probov in zadeva dela, sam kurzorje premakneš pa je :))
Apple iMac

GUFY ::

Z mal sreče bi ti jaz predlagal DFI NFll Ultra Infinity.:D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

NF2

Oddelek: Kaj kupiti
261413 (1078) pinx
»

Katero ploščo za AMD je

382398 (1246) ČIP 008
»

ABIT NF7-S ali EPOX 8RDA+

171412 (1048) destiny
»

Katero matično

191404 (1145) Grim
»

Nova MAMAPLATA (glede na mojo konfiguracijo) ?

261351 (1006) Dr_M

Več podobnih tem