Forum » Pomoč in nasveti » Prvic pecem!
Prvic pecem!
goranTNT ::
A mi lahko kdo pove kaj moram narest da lahko na cd veckrat kj snemam.Npr gor sm nasneu sam 100Mb.
Zdej bi gor se neki nasneu.
Kaj moram narest.
Uporablam ( za muzko ) cdrwin program.
Zdej bi gor se neki nasneu.
Kaj moram narest.
Uporablam ( za muzko ) cdrwin program.
twosocks ::
Odvisno...če si CD zaključil - closed sesion, potem ne moreš nič več, če ga pa nisi pa lahko še kaj posnameš....
*------------------------------------------------------------------*
Ni podpisa
Ni podpisa
R0K ::
A si ze sploh probal če lohk gor na ta cd še kaj zapečeš, ker ponavadi je itak obklukano da ti ne zaklene cd-ja
ro3b ::
dop si program easy cd creator 4 na 5 ne deluje men je na cd creatorju 4 vsak cd prepisalo nč druga ti ni treba narest kot sam namečeš not zaželjene datoteke in daš write cd to je vsa umetnost
Binji ::
ponavadi mas tam pri nastavitva za peko se opcijo finish cd ali close cd, itd. Poglej malu, ni vrag da ne najdes. Za nadaljevat das pri Nerotu sam continue multisession cd za drugo pa ne vem
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
Administrator ::
Jest sm dobu zrav Plextorja WinOnCD pa je kr ql program. Ce hoces dosnemavat ne smes zaprt cedeja, pa das sam pol import pa ti pokaze une fajle k so ze gor zapeceni pa pol sam se dodas nove lako pa tud stare zbrises.
kockish ::
Pri music cdjih ni mozno dodajati novih komadov. (oz. je, samo v cd-playerjih vidis samo prvi session.)
blue96 ::
po navadi je tko da cdja ne smeš zaključiti. mislim. ampak pol ne dela galsbeni cd, to pa tud' gotov drži!!!
kwa pa maš zaen prog? uporabljaj win on cd 3.6--->
kwa pa maš zaen prog? uporabljaj win on cd 3.6--->
.
freezie ::
Mal nastudirej program. saj ni taka umetnost
lahko ti pa priporocam program WinOnCD 3.8 Power Edition. zame najboljsi program
lahko ti pa priporocam program WinOnCD 3.8 Power Edition. zame najboljsi program
.::. RŠT .::.
tejo ::
zame tudi!
BTW: Ej, MULC, ti si pa za časom! Mi imamo že WinOnCD 3.8, ti pa še kar priporočaš WinOnCD 3.6
BTW: Ej, MULC, ti si pa za časom! Mi imamo že WinOnCD 3.8, ti pa še kar priporočaš WinOnCD 3.6
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri program za peko?Oddelek: Programska oprema | 2145 (1082) | Kriko |
» | XP - kako onesposobiti program za peko cd-jev?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1506 (1279) | JLP |
» | Zakaj CLONE-CD ni zanesljiv ali kako skopirati Audio CD?!Oddelek: Programska oprema | 2568 (2295) | dualband |
» | program za pečtOddelek: Programska oprema | 2043 (1864) | JLP |
» | Ker program, najboljši,najuporabnejši za peko CD-jevOddelek: Programska oprema | 7081 (6268) | Klemenn |