Forum » Hlajenje in modifikacije » pumpica
pumpica
Samurai- ::
zivjo,glih sem nabavil vodno hlajenje,stvar je super,se napajalnik porihtam in sem car =)
vglavnem,pumpica se vseeno rahlo slisi,seveda v primerjavi z ventilatorji ni to nic,vendar ce se ze grem
nekoga ki bi rad sistem cisto utisal,me zanima,ce obstaja kaj,v kar bi lahko pumpico zavil,ali nekako oblozil,da
bi bila cisto neslisna?
hvala za odgovore
vglavnem,pumpica se vseeno rahlo slisi,seveda v primerjavi z ventilatorji ni to nic,vendar ce se ze grem
nekoga ki bi rad sistem cisto utisal,me zanima,ce obstaja kaj,v kar bi lahko pumpico zavil,ali nekako oblozil,da
bi bila cisto neslisna?
hvala za odgovore
Tilen ::
lahko jo enostavno položiš na neko gobo navadno ali pa namežeš s silikonom ki blaži vibracije.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
ru7 ::
Jst sem jo enostavno dal na kake 3-4cm debelo peno in je stvar ratala "neslišna" pa tudi vibracij ni več.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Črpalka za vodno hlajenjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2747 (1998) | mysly |
» | Hlajenje LGA755 Core 2 Duo - kateri hladilnik kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10095 (8230) | Jst |
» | popolnoma tih racunalnikOddelek: Strojna oprema | 1708 (1432) | TheBlueOne |
» | Vodna črpalkaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1229 (1087) | Jackal |
» | Vodna črpalkaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3907 (3055) | TESKAn |