Forum » Navijanje » Skurjen
Skurjen
zizi ::
Mam Tbirda 700mhz okej tu je pa problem na začetku ko sem navijo sem ga spravu na1066 zdej mi pa ne gre na več kot 940 kva je narobe?
War is Peace
Freedom is Slavery
Ignorance is Bliss
Freedom is Slavery
Ignorance is Bliss
BigFoot ::
kwa si vmes naredu? a si kej zamenju hlajenje? mrbit je to zato ker je zdej zuni (in zato tudi notr) bolj toplo.
LG 77CX OLED TV; Marantz SR6010 7.2: 5x Focal Sib, 2x Focal Cub, 2x Focal
Little Bird; PS5, Xbox Series X, PS4 Pro, Xbox One, PS3, Vero 4K, Samsung
UBD K8500 4K UHD, Philips BDP2180/12
Little Bird; PS5, Xbox Series X, PS4 Pro, Xbox One, PS3, Vero 4K, Samsung
UBD K8500 4K UHD, Philips BDP2180/12
Sumo ::
Mozno je pa tudi da se ti je prekinil eden od L1 mostickov in sedaj dolocenega mnozilnika ne mores vec spreminjati (to se je tud men dogajal pol sm pa kr zacinu skupi pa je blo ). Se enkrat pofarbaj mosticke...
burekar ::
Zlo možn, da si ga mal prekuru. Tud men se je to že zgodil. Probi ga bolj hladit, pa z večjo voltažo ga teraj. Lahk ga daš pa tud v hladilnik, mogoč ga boš odkuru nazaj:)
Nasploh so računalniške stvari zlo čudne- enkrat delajo, enkrat ne, enkrat se jih da ornk našpanat, enkrat ne...
Nasploh so računalniške stvari zlo čudne- enkrat delajo, enkrat ne, enkrat se jih da ornk našpanat, enkrat ne...
msmiha ::
Pozimi je bilo bolj mrzlo in se proc ni tak grev zdaj je pa bolj toplo v stanovanju in saj veš...
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vreme oz. "Zima 2006/2007" (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 9360 (6788) | Super Sonic |
» | Boško, tvoja agoia 1700+ gre do 1900 MHzOddelek: Navijanje | 1215 (754) | Boško |
» | ABIT KT7/KT7A Voltage Mod (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4061 (3531) | morphling1 |
» | Problem - Thunderbird odklepOddelek: Navijanje | 1219 (1046) | element |
» | Temperatura T-birdaOddelek: Navijanje | 1361 (1245) | birdy |