Forum » Strojna oprema » Vklop PC-ja
Vklop PC-ja
jl ::
Začelo se mi je dogajati, da ko hočem vklopiti računalnik, se stvar zažene, sliši se disk, ne sliši pa se tistega piska ob štartu. Stvar je v tem, da ni slike in moram nekajkrat resetirati računalnik, da se stvar "zboota". A je mogoče problem s plato (AGP), napajalnik (300W)...
do sedaj je v redu delal, plata pa je Abit KR-7. Ma kdo kakšno idejo?
do sedaj je v redu delal, plata pa je Abit KR-7. Ma kdo kakšno idejo?
Silvo ::
Najprej malo odpri kišto,posesaj prah,preglej vse konektorje,kartice itd.Verjemi, da včasih dela čudeže.Če ne bo bolje pa potem naprej.LP.
SavoS ::
Ko maš izklopljen računalnik, pritisni in drži tipko INSERT nato pritisni stikalo za vklop pc-ja in se bo zbutal, pol pa takoj pritisni DEL pa si v biosu.....
Če še pa to ne bo delalo pol vzemi batarijo ven, idi na en čik pa baterijo nazaj in vklopi....
Če to ne pomaga , vzami vse - čisto vse iz plate, spucaj kontakte, potem pa vstavi najprej grafično in probaj zagnat, ter tako dalje, dokler se nimaš komplet pc-ja sestavljenega........
če pa še potem negre pa poročaj do kje se je sploh odzival pc
Ajd
Če še pa to ne bo delalo pol vzemi batarijo ven, idi na en čik pa baterijo nazaj in vklopi....
Če to ne pomaga , vzami vse - čisto vse iz plate, spucaj kontakte, potem pa vstavi najprej grafično in probaj zagnat, ter tako dalje, dokler se nimaš komplet pc-ja sestavljenega........
če pa še potem negre pa poročaj do kje se je sploh odzival pc
Ajd
Podpis..... Kdo mi je vkradu podpis???
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Projekt Svinjarija ali Kako sem očistil tipkovnico (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 20867 (18215) | energetik |
» | Podaljšek v ziduOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 5839 (4240) | Dr_M |
» | računalnik se užge in se po nekaj sekundah ugasneOddelek: Pomoč in nasveti | 2127 (1669) | Pyr0Beast |
» | Čiščenje PC jaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2257 (1695) | schurda |
» | Vklop računalnika z GSM-om (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 9500 (7135) | _pobesneli_ |