» »

8rdavcore in NF7-s

8rdavcore in NF7-s

The B ::

Tale tema je zgolj v vednost in ravnanje.
Uceri zvecer sm po sedmih urah prime-a bil zadovoljen s stabilnostjo sistema. Pol me je pa itak začel zanimat če gre še kej več. Pa sm dal na mal več pa ni delal. Pol sm hotu pa mal Vcore povečat (to vse z 8rdavcore) pa me je programček prijazno opozoru da nastavljanje napetosti čez 1.85V ni stabilno. In jasno nism ga poslušu in sm gladko reku ja, ko me je vprašu če hočm vseen to narest. In comp zmrzne. Prou. Resetiram in se pokaže bios od grafe, pisk, pol pa tema! Odprem škatlo resetiram bios, nč. Pustim dalj časa, nč. Vs obupan grem spat še prej pa nastavm juper na reset. No in in dons, preden se odpravm izkat internet, probam še enkrat in DELA!
Torej: NE TEGA DELAT!
B
The End Is The Beginning Is The End...
http://blaze.sopca.com/
  • spremenil: The B ()

bezerk@work ::

ma ja, nima nobene veze z vcoreom, da se ni dvignu, lahk bi ga dal na 1.45V pa nek visok FSB ali množilnik pa bi blo čist isto. pač je treba včasih računalnik večkrat bootat, drži insert tipko ko prižigaš računalnikm.

Fury ::

Ja, men tut 8rdavcore ce cez 1.85 (gor ali dol) saltam napetost frizne comp in se noce bootat - drzim insert in przgem (vcasih veckrat ponovim) in dela.

The B ::

Tega z insert nisem vedu... Kaj pa to nardi točno? Sem ga pa probu velikrat pržgat. Ni se hotu. Je pa hecn da je prvič še zapisku pol pa nikol več. No ja za drugič bom vedu. Sam majo pa te plate na splošno probleme z Vcore. Ker če v biosu to počnem pa sirena tul... Sam to ni panike. Pač 8rdavcore ni za napetost spreminjat...
B
The End Is The Beginning Is The End...
http://blaze.sopca.com/

ghostkop ::

Insert ti da ta zadnje bootable nastavitve, se mi zdi

Fury ::

Insert je tako kot da bi clearal cmos z jumperjem, s to razliko da nastavitve resetira samo ob bootu in jih ne zbrise iz cmosa - torej jih mas v biosu se zmer taprave, ko stisnes del.

s5cougar ::

Da ne odpiram nove teme:

Tudi meni se je zgodilo to, kar je The B opisal zgoraj, hotel sem namreč (nič hudega sluteč >:D) dvignit vcore iz 1.85V na 1.875V, nakar mi resetira comp. Ugasnem zadevo, ponovno prižgem... nič. Nikjer nobenih znakov življenja, razen vent na procesorskem hladilniku se vrti. Ponovim restart, še zmeraj nič. Sledi clear CMOS... Nobenih sprememb. Disk in DVD pogon se sploh ne zbudita, če sta priklopljena na IDE kabel, tudi standby dioda ne sveti. Kaj še naj poskusim? Je šla plata v večna lovišča?
Errare humanum est.

s5cougar ::

V globoki žalosti sporočamo, da je v 2. letu starosti za vedno zaspal odličen navijalec ter zvest in stabilen življenski sopotnik - AMD AthlonXP 1700+. Od njega se bomo poslovili danes, v petek, 10. decembra 2004, ob 14. uri, ko ga bo zamenjal mlajši, a žal ne tako dober "sorodnik".
Žalujoči: vsi njegovi. :'( :'( :'( :'( :'(
Errare humanum est.

cbelica ::

A je vsaj v ekstazi (beri visoki Vcore) crknu?>:D
Kupi si kak star celeron pa plato, pa se igraj... manj skode:D

98% of the teenage population does or has tried smoking pot.
If you're one of the 2% who hasn't, copy & paste this in your Signature

s5cougar ::

Njegova smrt je bila hitra in neboleča >:D. Kdo bi si mislil, da ima 8rdavcore licenco za ubijanje procesorjev 8-O!
Errare humanum est.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ultra Infinity (strani: 1 2 )

Oddelek: Navijanje
653991 (2733) Boki_
»

Cheap Soltek + Cheap Infineon RAM = FSB do nekje 240

Oddelek: Navijanje
161436 (1102) Caligula
»

Cooler za Extreme Overclock za bartona 2500+ (strani: 1 2 )

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
594122 (3277) Sami
»

RAM

Oddelek: Strojna oprema
381702 (1302) celada
»

Problem s plato (8rda+)

Oddelek: Pomoč in nasveti
5706 (602) migič

Več podobnih tem