Forum » Programska oprema » Prekinitev povezave-->BLUE SCREEN
Prekinitev povezave-->BLUE SCREEN
teac ::
Problem je naslednji:
VČASIH ko prekinem poezavo z internetom, se mi prikaže blue screen z sporočilom(ne vem točno kaj-v glavnem, da je sistem zaposlen..). Včasih pa tudi ko hočem prekinit povezavo računalnik zmrzne. Vse se ustavi in pomaga samo še reset!!! A ve kaj bi blo narobe!?!?
Driverji, winsi, modem!?!??! Mam najnovejše driverje za matično!!!!
Moja konfiguracija:
Chaintech 6ATA4 VIA Slot1+SB ATX
Fujitsu disk 40GB (7200rpm)
Voodoo3 3000AGP
modem 3COM ISDN Pro TA 128K
AMD DURON 800
To je vse!!!
VČASIH ko prekinem poezavo z internetom, se mi prikaže blue screen z sporočilom(ne vem točno kaj-v glavnem, da je sistem zaposlen..). Včasih pa tudi ko hočem prekinit povezavo računalnik zmrzne. Vse se ustavi in pomaga samo še reset!!! A ve kaj bi blo narobe!?!?
Driverji, winsi, modem!?!??! Mam najnovejše driverje za matično!!!!
Moja konfiguracija:
Chaintech 6ATA4 VIA Slot1+SB ATX
Fujitsu disk 40GB (7200rpm)
Voodoo3 3000AGP
modem 3COM ISDN Pro TA 128K
AMD DURON 800
To je vse!!!
Mr.-Viko ::
Po moje so winsi krivi. Nekaj podobnega se je vsake toliko časa dogajalo meni. Uhm... Strokovnjaki, kje ste?
Mene to tudi zanima!
Mene to tudi zanima!
No comment, really
iBojan ::
WinMe je tudi mene jebal z povezavo pa sem potem naložil Win2K pa sedaj teh problemov več nimam ;)
Po moje je kriv kar ta WinME, ki ni tako super kot vsi govorijo. Na žalost je to samo en produkt M$, da nekaj zaslužijo ;)
lp, _GeS_
Po moje je kriv kar ta WinME, ki ni tako super kot vsi govorijo. Na žalost je to samo en produkt M$, da nekaj zaslužijo ;)
lp, _GeS_
lordgreg ::
to pa to, ker uporabljate nestabilne sisteme.. kot da bi HOTELI videti blue screen of the death! pa kaj vam je? upam, da nimaš winme samo zaradi kakih špilov al' pa kaj..
Paramedic ::
Če maš za kaj resnega potem 'moraš' met w2k. sicer pa se to včasih dogaja tudi če navit proc ni povsem stabilen. a je navit? sam, ko najbrž ni, a ne.
End transmission.
lordgreg ::
lahko pa storiš naslednje...
1. formatiraš in daš gor w2k ali
2. jočeš in pretepaš miško.. in počakaš na WinXP-je full version..
3. se ga zapiješ, takrat se ti tak jebe za kompjuter (priporočam!)
1. formatiraš in daš gor w2k ali
2. jočeš in pretepaš miško.. in počakaš na WinXP-je full version..
3. se ga zapiješ, takrat se ti tak jebe za kompjuter (priporočam!)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WinME mi delajo hitreje od WinXPOddelek: Operacijski sistemi | 1874 (1488) | daylight |
» | Težave z win98SEOddelek: Operacijski sistemi | 1583 (1288) | Donheled |
» | ccc.. vsi s težavami z M§ WinMEOddelek: Programska oprema | 1209 (1015) | lordgreg |
» | Win 98, Win ME ali Win 2k? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5375 (4517) | andrej |
» | win me sux?Oddelek: Operacijski sistemi | 2612 (2429) | Matty |