Forum » Izdelava spletišč » php-nuke prijava in cookiji!
php-nuke prijava in cookiji!
Jackass ::
Imam omenjeni portal. Sedaj sem ga postavil na net in sm opazu, da se pojavla nekej neljubih stvari.
1. Prijava ne uspe, razen, če imam v IE naštiman v nastavitvah pod Security na Low. To se mi zdi bedno, ker je kot privzeto nastavljeno na Mediuum, kar pomen, da bodo mogl to vsi uporabniki nastavlat - glupo!
Tega ne razumem, saj dokler sem imel, na svojem strežniku to nasneto in sem dostopal na stran kot localhost, sem se prijavljal BP.
2. Zanima a se da naštimat kako, da se samodejno prijav. Tko kt npr. na slo-techu. Torej verjetno z uporabo cookijev. Kako se to naštima?
1. Prijava ne uspe, razen, če imam v IE naštiman v nastavitvah pod Security na Low. To se mi zdi bedno, ker je kot privzeto nastavljeno na Mediuum, kar pomen, da bodo mogl to vsi uporabniki nastavlat - glupo!
Tega ne razumem, saj dokler sem imel, na svojem strežniku to nasneto in sem dostopal na stran kot localhost, sem se prijavljal BP.
2. Zanima a se da naštimat kako, da se samodejno prijav. Tko kt npr. na slo-techu. Torej verjetno z uporabo cookijev. Kako se to naštima?
jAcKaSS
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tožba iz tujine zaradi prijave na izobraževanjeOddelek: Loža | 3859 (2447) | m0LN4r |
» | vprašanje za pravnike - prijava stalnega prebivališča v najemniškem stanovanju (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 28140 (26528) | Mavrik |
» | Pomoč - facebook,msn - hackerjiOddelek: Pomoč in nasveti | 5256 (4406) | slavkorajko |
» | Brisanje lokalnih profilov na windowsihOddelek: Operacijski sistemi | 1471 (1340) | ujka |
» | [php] štetje prijavljenih uporabnikov!Oddelek: Izdelava spletišč | 1401 (1138) | Brilko |