» »

FLASH požira RAM (memory leak) HELP!!!

FLASH požira RAM (memory leak) HELP!!!

MaKe ::

Pozdravljeni!

Ker vem da ste tuki sami strokovnjaki na svojem področju me res zanima, če pozna kdo rešitev tele težavice:

Moj problem:

Flash aplikacija vseskozi bere spremenljivke iz php datoteke, ki se generira na serverju.:

_root.onEnterFrame = function(){
this.loadVariables("http://pot/do/datoteke.php");
}

Sedaj pa pridemo do težave... količina rama, ki je potrebna za izvajanje te flash aplikacije se konstantno povečuje in narašča okoli 1 MB na min. Probal sem že na Firefoxu, Explorerju, Operi celo na Firefox za Linux in žal brez uspeha.

Ugotovil sem tudi, da če gledam datoteko.txt, ki vsebuje podobne spremelnjivke lokalno npr.:

_root.onEnterFrame = function(){
this.loadVariables("datoteke.txt");
}

pa se količina rama NE POVEČUJE !

V čem je sedaj pravzaprav razlika in kako brati datoteko *.php iz serverja brez da bi se moj ram zabasal do konca po nekaj urah? ( glede na to da se je ram podražil :) )

A je to kakšen hrošč v flashu?

Nujno pa je da se spremenljivke oziroma datoteka znova in znova nalaga in se tako bere vrednosti spremenljivk in gleda njihove spremembe. Glede na to, da bomo to zadevo poganjali samo v lokalni mreži in da bo na serverju tudi ta flash aplikacija mislim da hitro (osveževanje) nalaganje nove datoteke ne bi smel biti problem.

Hvala!

L.P.

Gandalfar ::

tole bi bilo smiselno vprasat tudi na macromedia support forumu..

webfreak ::

Pomoje vsi zastopimo kako tezavo ima MaKe :\ (ocitno nekateri ne ;) ) . No skoda da se ne ukvarjam s flash - om in ti skoraj ne morem pomagati :( . Upam pa da bos nasel kako resitev, ki ti bo pomagala pri tem. Ce ti nic ne uspe lahko povprasas za nasvet tudi na temle forumu.. Moras se registrirat toda gor je ful fajn folka ki ti bo rad pomagal. Verjem ;)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Bootstrap - dropdown

Oddelek: Izdelava spletišč
81636 (1362) kornilov
»

Flash CS4 password access AS 3.0

Oddelek: Programiranje
81598 (1340) 680x0
»