Forum » Navijanje » problem s fleshanjem?!
problem s fleshanjem?!
cewkit ::
sm si nabavu flashrom in probaw fleshnit graficno..
naredu boot disk..
skopiraw gor now bios..
hercules9800XT
in flash rom
(tir fajli..dos4gw, flashrom.exe in flashrom.rom)
botam v dos..shranim stari bios
in probam fleshat..
napishem ukaz:
flash -p 0 imebiosa.bin
in mi vrze ven nek...
ERROR DFL01 : press '1' to continue
(se mi zdi kao da je s fajlom neki narobe)
BALA!
probam she drugi bios ISTO!
dam backup nazaj..in mi naredi lepo..
zdej jaz ne vem kaj bi lahko blo narobe..sm si pobraw tudi najnovejshi flashrom in je isto..sm si pobraw druge biose in je isto...
drugace pa mislim da so biosi ok sem ji pobraw iz te strani..
http://www.rojakpot.com/(he5gwy32hagprl...
kaj je narobe? :((
naredu boot disk..
skopiraw gor now bios..
hercules9800XT
in flash rom
(tir fajli..dos4gw, flashrom.exe in flashrom.rom)
botam v dos..shranim stari bios
in probam fleshat..
napishem ukaz:
flash -p 0 imebiosa.bin
in mi vrze ven nek...
ERROR DFL01 : press '1' to continue
(se mi zdi kao da je s fajlom neki narobe)
BALA!
probam she drugi bios ISTO!
dam backup nazaj..in mi naredi lepo..
zdej jaz ne vem kaj bi lahko blo narobe..sm si pobraw tudi najnovejshi flashrom in je isto..sm si pobraw druge biose in je isto...
drugace pa mislim da so biosi ok sem ji pobraw iz te strani..
http://www.rojakpot.com/(he5gwy32hagprl...
kaj je narobe? :((
can not open file "ime.bin"
ni ERROR DLF01
ampak
ERROR 0FL01
in sem probaw ze vec biosow vedno isto..:/
neki sem siguro pozabu...graficna je prava..program je pravi..biosi so pravi..ukaz je pravi..kajj je narobbee?
ni ERROR DLF01
ampak
ERROR 0FL01
in sem probaw ze vec biosow vedno isto..:/
neki sem siguro pozabu...graficna je prava..program je pravi..biosi so pravi..ukaz je pravi..kajj je narobbee?
glej to sam si odgovarjam in reshujem probleme :)))
v glavnem..mi dela..fora je v tem da nore bit ime fajla od biosa samo ena kratka beseda...in ne sme bit vec kot ena pika
npr.
ati.9800xt.256.bin
ni praw
ati.bin
je praw
to je to.
ce bo she kdo imew isti problem..
drugace pa sm fleshaw radeona pro v XT in dela vse uredu tudi OVERDRIVE..pri 3d marki pa sem prej imel..
5550 tock zdaj pa 6200
:DDDD
LP
PS temperatura grafe na ful load je malo visoka cepraw imam artic coolerja 65c ma jebiga..ni nobenih atefaktow!..prej ko sem imel radeona 9800 pro navitega n frekvence XTja so se mi pojavljali artefakti..zdej ne vec...pa naj she kdo rece da je fleshanje brezveze! ;)
v glavnem..mi dela..fora je v tem da nore bit ime fajla od biosa samo ena kratka beseda...in ne sme bit vec kot ena pika
npr.
ati.9800xt.256.bin
ni praw
ati.bin
je praw
to je to.
ce bo she kdo imew isti problem..
drugace pa sm fleshaw radeona pro v XT in dela vse uredu tudi OVERDRIVE..pri 3d marki pa sem prej imel..
5550 tock zdaj pa 6200
:DDDD
LP
PS temperatura grafe na ful load je malo visoka cepraw imam artic coolerja 65c ma jebiga..ni nobenih atefaktow!..prej ko sem imel radeona 9800 pro navitega n frekvence XTja so se mi pojavljali artefakti..zdej ne vec...pa naj she kdo rece da je fleshanje brezveze! ;)
overheat ::
a mi lohk prosm pošlješ te biose za grafično katere si ti naložu in tudi program s katerim si flešu.
Če ti ni teško bi te prosu še za natančnejša navodila za flešanje iz 9600 pro v xt.Hvala
Moj mail emuric@siol.net
Če ti ni teško bi te prosu še za natančnejša navodila za flešanje iz 9600 pro v xt.Hvala
Moj mail emuric@siol.net
hello :)
Veron ::
pohvalno...
imam enako 9800PRO ki sem jo flashal v XT z OVERDRIVE fukncijo ;) in imam 65003dmark03, navit na 440@400 kjer use prvič narediti test brez artefaktov imam pa 70003dmark03.... sam mi jo ne uspe več spravit na te frekvence
tako da probaj še navijat... zdaj ti še kaže temperaturo, tako da je še lažje, glej le da ne pride do 90°C
imam enako 9800PRO ki sem jo flashal v XT z OVERDRIVE fukncijo ;) in imam 65003dmark03, navit na 440@400 kjer use prvič narediti test brez artefaktov imam pa 70003dmark03.... sam mi jo ne uspe več spravit na te frekvence
tako da probaj še navijat... zdaj ti še kaže temperaturo, tako da je še lažje, glej le da ne pride do 90°C
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Flashanje Radeona 9800 Pro v XT NUJNA POMOČ!Oddelek: Navijanje | 1530 (991) | Good Guy |
» | Kako izvem temperaturo GPUOddelek: Navijanje | 2416 (1813) | Tilen |
» | Do kolk lahko grem pri R9800 pro 128MbOddelek: Navijanje | 2035 (1530) | MEDENA |
» | 2.8ns rami na 9800pro? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Navijanje | 6221 (3922) | T(he) Boss |
» | Vse za Radeon 9800SE! (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4391 (3255) | Tilen |