Forum » Omrežja in internet » Bittorrent manual URL tracker settings
Bittorrent manual URL tracker settings
mohha53 ::
Pozdravljeni!
Imam en majhen problemček, ki mi bo spil vse živce. Zato res lepo prosim za pomoč!
Pri 95% mi je nehalo dolvleči nek fajl(Enciklopedija..), Malce sem pobrskal in ugotovil, da je originalni tracker DOWN, imajo pa info, kateri tracker služi kot backup. OK, imam torej naslov trackerja(?) in uporabljam Shadow experimental... Ta omogoča external announce, kjer lahko vpišem nov URL. Pa saj sem probal, pa nič... Ne znam!
Torej, rabim natančna navodila, kako to narediti in ali je to sploh mogoče. Pa ne mi soliti pameti z napiši pa bo delalo ali poskusi kakšnega drugega klienta.
Hvala, Myk
Imam en majhen problemček, ki mi bo spil vse živce. Zato res lepo prosim za pomoč!
Pri 95% mi je nehalo dolvleči nek fajl(Enciklopedija..), Malce sem pobrskal in ugotovil, da je originalni tracker DOWN, imajo pa info, kateri tracker služi kot backup. OK, imam torej naslov trackerja(?) in uporabljam Shadow experimental... Ta omogoča external announce, kjer lahko vpišem nov URL. Pa saj sem probal, pa nič... Ne znam!
Torej, rabim natančna navodila, kako to narediti in ali je to sploh mogoče. Pa ne mi soliti pameti z napiši pa bo delalo ali poskusi kakšnega drugega klienta.
Hvala, Myk
- zaklenil: CaqKa ()
mohha53 ::
Najprej vsem lepa hvala za pomoč!
Še nekaj me zanima, mogoče lahko kdo ali kaj pomaga? In sicer, zakaj pride do "failed hash check", kaj dobrega je pri tem "check-u" in kaj lahko naredim, da se to ne bi dogajalo, vsaj tako pogosto?
Hvala, Myk
Še nekaj me zanima, mogoče lahko kdo ali kaj pomaga? In sicer, zakaj pride do "failed hash check", kaj dobrega je pri tem "check-u" in kaj lahko naredim, da se to ne bi dogajalo, vsaj tako pogosto?
Hvala, Myk
CaqKa ::
glej bittoretnt tema je tukaj: [P2P] BitTorrent - Naslednja generacija P2P
pravila so tukaj
glede prvega posta.. očitno je take ta drugi ki si ga dal tudi crkno.
glede drugega vprašanja... hash check preveri če je dol cufnjen del vredu. če ni javi da je hash ček napačen in ga še enkrat dol cufne.. torej nič slabega ampak samo dobro.
temo zaklepam. za nadaljnja vprašanja se obrni na prvi link ki sem ga podal.
pravila so tukaj
glede prvega posta.. očitno je take ta drugi ki si ga dal tudi crkno.
glede drugega vprašanja... hash check preveri če je dol cufnjen del vredu. če ni javi da je hash ček napačen in ga še enkrat dol cufne.. torej nič slabega ampak samo dobro.
temo zaklepam. za nadaljnja vprašanja se obrni na prvi link ki sem ga podal.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sesut DISKOddelek: Pomoč in nasveti | 1042 (906) | mohha53 |
» | Jebemit SygatejaOddelek: Pomoč in nasveti | 1167 (805) | zvitorepec |
» | f1 servo ojačevalnikOddelek: Znanost in tehnologija | 1814 (1451) | TribesMan |
» | Resen problem?Oddelek: Strojna oprema | 1285 (1085) | mohha53 |
» | rabim WickedGLOddelek: Pomoč in nasveti | 754 (612) | Samson |