» »

Zakaj imigracija ni prava rešitev

Zakaj imigracija ni prava rešitev

SimplyMiha ::

Obvezno domače branje, pardon, gledanje:



Da povzamem besede tega strica: z imigracijo oz. sprejemanjem beguncev sprejemamo samo najbolj inteligentne, zdrave, nezadovoljne pripadnike revnega dela sveta, ki bi sicer ukrepali v svoji domovini in izboljšali stanje. To ni rešitev; to je poglabljanje krize. Obstaja samo ena učinkovita in sprejemljiva rešitev, in sicer da pomagamo tem ljudem, kjer živijo: v njihovih domovinah.

Zdaj milijon beguncev, ki si želi zahodnega standarda, le-tega ne bo uvedel v svoji domovini, niti v novi domovini, ki ga že ima. Stanje v domovini pa se z odhodom ljudi, ki bi lahko prinesli spremembe, samo poslabšuje.
  • zaklenil: bluefish ()

A. Smith ::

poweroff je izjavil:

Se pravi ni OK, če se Slovenci preseljujejo v zahodne države, Novo Zelandijo, ZDA, itd.? Se pravi so Mićo Mrkaić, Tomaž Štih in vsi ostali izseljenci v bistvu neke vrste barabini in zajedalci?


Mićo, Štih et al so najprej pošiljali okrog svoje življenjepise in bili uspešni na razpisih za delovna mesta. Potem se je začela papirologija za delovna mesta. In na koncu, če je res potreba, se odobri še državljanstvo.

In kdo preprečuje Sirijcem, da pošiljajo k nam prošnje za zaposlitev? Nihče. Ampak zanje to ni dovolj. Oni pričakujejo, da bodo vse dobili samo zato, ker so prišli sem. To dvojno merilo si zelo nonšalantno prezrl!
"Be professional, be polite,
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

"Madžari fašisti, drugi nacionalisti" (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
9014875 (14039) blindb

Č.P vs nacionalizem

Oddelek: Problemi človeštva
274171 (3649) Pithlit

Več podobnih tem