Forum » Sedem umetnosti » Veronika se odloči umreti
Veronika se odloči umreti
STASI ::
Razcep teme Iščem komad ...
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"
abcčdefghijklmnoprsštuvzž
abcčdefghijklmnoprsštuvzž
- spremenilo: STASI ()
Liv ::
tole je mal bolj sedma umetnost,...
a je bil kdo tak priden, pa je prebral, Coehlovo Veroniko?
Zanima me, v kateri knjiznici se je zadrzevala, pa kateri park je v blizini, v katerega je zahajala.
Hvala.
a je bil kdo tak priden, pa je prebral, Coehlovo Veroniko?
Zanima me, v kateri knjiznici se je zadrzevala, pa kateri park je v blizini, v katerega je zahajala.
Hvala.
gzibret ::
Liv - dobrodošla na forumu.
Vsekakor pa je tole tema, kjer iščemo avtorje pesmi (komadov) in ne vsebin romanov (knjig). Svojo tematiko v svojo temo, da ne nastane kaos.
Za drugič torej (bom tukajle naredil izjemo in sporočila ne bom brisal, ker je tvoje prvo na tem forumu ) odpri svojo temo in vprašaj.
LP!
Vsekakor pa je tole tema, kjer iščemo avtorje pesmi (komadov) in ne vsebin romanov (knjig). Svojo tematiko v svojo temo, da ne nastane kaos.
Za drugič torej (bom tukajle naredil izjemo in sporočila ne bom brisal, ker je tvoje prvo na tem forumu ) odpri svojo temo in vprašaj.
LP!
Vse je za neki dobr!
Tear_DR0P ::
staknil sem jo v osrednji knjižici celje, prebral pa doma
veronika kot takšna pa se je zadrževala v prostorih psihiatrične klinike v bližini LJ in se ne spomnim da bi kej bla v knjižnici :)
veronika kot takšna pa se je zadrževala v prostorih psihiatrične klinike v bližini LJ in se ne spomnim da bi kej bla v knjižnici :)
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain
Samuel Clemens aka Mark Twain
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Saudijci rekrutirali uslužbence Twitterja?Oddelek: Novice / NWO | 6091 (4256) | c3p0 |
» | Tera Online (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 14391 (7701) | r3tro |
» | Carrier IQ je zlata jama za FBIOddelek: Novice / Zasebnost | 6326 (3518) | Jst |
» | Odvezani psiOddelek: Loža | 4824 (4104) | mat xxl |
» | Vodno hlajenjeOddelek: Novice / Hlajenje in navijanje | 3116 (3116) | R0K |