Forum » Sedem umetnosti » Veronika se odloči umreti
Veronika se odloči umreti

STASI ::
Razcep teme Iščem komad ...
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"
abcčdefghijklmnoprsštuvzž
abcčdefghijklmnoprsštuvzž
- spremenilo: STASI ()

Liv ::
tole je mal bolj sedma umetnost,...
a je bil kdo tak priden, pa je prebral, Coehlovo Veroniko?
Zanima me, v kateri knjiznici se je zadrzevala, pa kateri park je v blizini, v katerega je zahajala.
Hvala.
a je bil kdo tak priden, pa je prebral, Coehlovo Veroniko?
Zanima me, v kateri knjiznici se je zadrzevala, pa kateri park je v blizini, v katerega je zahajala.
Hvala.

gzibret ::
Liv - dobrodošla na forumu.
Vsekakor pa je tole tema, kjer iščemo avtorje pesmi (komadov) in ne vsebin romanov (knjig). Svojo tematiko v svojo temo, da ne nastane kaos.
Za drugič torej (bom tukajle naredil izjemo in sporočila ne bom brisal, ker je tvoje prvo na tem forumu
) odpri svojo temo in vprašaj.
LP!
Vsekakor pa je tole tema, kjer iščemo avtorje pesmi (komadov) in ne vsebin romanov (knjig). Svojo tematiko v svojo temo, da ne nastane kaos.
Za drugič torej (bom tukajle naredil izjemo in sporočila ne bom brisal, ker je tvoje prvo na tem forumu

LP!
Vse je za neki dobr!

Tear_DR0P ::
staknil sem jo v osrednji knjižici celje, prebral pa doma
veronika kot takšna pa se je zadrževala v prostorih psihiatrične klinike v bližini LJ in se ne spomnim da bi kej bla v knjižnici :)
veronika kot takšna pa se je zadrževala v prostorih psihiatrične klinike v bližini LJ in se ne spomnim da bi kej bla v knjižnici :)
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain
Samuel Clemens aka Mark Twain
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Saudijci rekrutirali uslužbence Twitterja?Oddelek: Novice / NWO | 6350 (4515) | c3p0 |
» | Tera Online (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 14841 (8151) | r3tro |
» | Carrier IQ je zlata jama za FBIOddelek: Novice / Zasebnost | 6444 (3636) | Jst |
» | Odvezani psiOddelek: Loža | 4986 (4266) | mat xxl |
» | Vodno hlajenjeOddelek: Novice / Hlajenje in navijanje | 3197 (3197) | R0K |