Prijavi se z GoogleID

»

Filmi na Apple iTunes tudi v Sloveniji!

MacRumors.com - Počasi nas tudi Apple dodaja med razvite države, saj postajajo vse njihove glavne storitve dostopne tudi na naši strani Alp. Potem ko se je danes v Sloveniji začela uradna prodaja novega iPhona 4S, kar je le dva tedna po začetku prodaje na ameriškem trgu, in je konec septembra v Sloveniji z osemletno zamudo začel delovati nakup glasbe prek iTunesa, so sedaj ponudbo na Apple iTunes Store razširili še s filmi.

S tem je Apple razširil iTunes s podporo za glasbo, filme in serije na vse nove članice EU (razen Romunije), filmska razširitev pa se obeta tudi Grčiji in Portugalski, kjer je glasbeni del iTunes prisoten že od leta 2004. Najnovejša sprememba pomeni, da si...

60 komentarjev

Avira kot virus označila samo sebe

The Register - Občasno se zgodi, da protivirusni programi napačno zaženejo alarm ob povsem neškodljivih sistemskih datotekah ali programih. Če kot okužene ožigosajo zgolj programske datoteke, je škoda omejena na prizadeti program, če pa se lotijo sistemskih datotek, lahko na kolena spravijo operacijski sistem. Nedavno se je to zgodilo BitDefenderju, ki je pohabil 64-bitne verzije sistema Windows, in McAfeeju, ki je onesposobil vse sisteme Windows XP, letos pa je Microsoft kot virus odpisal kar brskalnik Chrome. Še bolj bizaren slučaj pa je, če protivirusnik kot virus zazna samega sebe. To se je ta teden zgodilo Aviri.

V sredo izdana posodobitev protivirusnih definicij...

43 komentarjev