Prijavi se z GoogleID

»

NEST.2005 v sodelovanju z Gigabyte (III)

Slo-Tech - Počasi se približujemo koncu pobiranja prijav. Prostih je še 12 % mest. Prijave so mogoče še do nedelje, do 23:59. Za tem bodo prijave mogoče po 50% višji ceni do srede, do 23:59. Po tem lahko na prireditev pridete samo neprijavljeni po dvojni ceni (če bo seveda prostor).

Na žalost se je izkazalo, da vas moramo spomniti, da bi bilo lepo, če bi poleg računalnika s seboj prinesli tudi UTP kabel (vsaj 3 do 5 m).

Zaradi dobrega odziva na prejšnjo novico, so sedaj potrjena tekmovanja v COD in CSS (in seveda ohišja ter navijanje). Če bo zanimanja dovolj, bomo dodali še kakšno tekmovanje. V odgovor na kup vprašanj, bi radi poudarili, da je mogoče tudi klansko tekmovanje v CS 1.6, če bo le dovolj zainteresiranih (nagrad je dovolj). Vsi, ki bi želeli sodelovati na katerem izmed klanskih tekmovanj, a nimate klana, prosim vpišite za ime klana besedo "mix" in razvrstili vas bomo skupaj z udeleženci s podobnimi težavami.

Prav tako prosimo vse, ki ste se prijavili, pa se prireditve iz...

9 komentarjev

Nova članka

Za konec še vsebina škatle

Slo-Tech - Slo-Tech se počasi prebuja iz zimskega spanja. Po dolgem času imamo nov članek (pravzaprav kar dva). Prvi je včerajšnji članek o spywareu, drugi pa današnji test grafičnih kartic s 7800 GTX na čelu. Senitel se je razpisal o tem, zakaj se vam danes še ne splača utaboriti pred računalniško trgovino v čakanju na pošiljko grafičnih kartic, ki stanejo približno 140.000 SIT, pa tudi o tem zakaj starejše grafične kartice še niso za odmet. Oboje je vsekakor vredno branja.

41 komentarjev