Prijavi se z GoogleID

»

Začenja se nova sezona oddaje Resnična resničnost

RTV Slovenija - V ponedeljek 1.9.2008 bo ob 22:05 na drugem programu TV Slovenija na sporedu prva Resnična resničnost v novi seznoi. Govorila bo o tem, kaj se je dalo videti na prireditvi Game Convention v Lepizigu, ki je največja tovrstna prireditev v Evropi. Ponovitev oddaje je v torek ob 12:15 prav tako na drugem programu, ogledati pa si jo bo mogoče tudi v arhivu RTVSLO oziroma na strani oddaje (www.rtvslo.si/resnicnost).

29 komentarjev

Discovery umaknil oddajo o ranljivostih RFID

Slashdot - Vsem uporabnikom dobro poznana oddaja Mythbusters, ki se načeloma ukvarja z razbijanjem sodobnih mitov in se je zadnje čase nekoliko oddaljila od svoje jedrne filozofije in zaplula tudi v bolj splošne vode, je posnela za svoje občinstvo tudi oddajo o pomankljivostih RFID čipov in kako preprosto je RFID tehnologijo obiti in zaradi pomanjkanja vsakršnih varnostnih mehanizmov pridobiti osebne podatke s katerimi je mogoče izvesti krajo identitete.

Tekom snemanja oddaje so za diskusijo o tehnologiji prosili tudi inženirja Texas Instruments, ki je največji proizvajalec RFID čipov na svetu. A vsakdanji intervju, ki bi ga naj opravil eden izmed voditeljev oddaje ter eden izmed producentov z inženirjem je bil vse prej kot to - namesto inženirja...

57 komentarjev