» »

Kitajska širi testiranje digitalne valute

1
2
»

SuperKripto ::

kamiKaZaA je izjavil:

Invictus je izjavil:

kamiKaZaA je izjavil:


Lahko pa odgovoriš: Kako mi bodo dostopali do denarnice in jo onemogočili z enim klikom, če je cela valuta decentralizirana?

Tako, da ti bodo preprečili uporabo te valute in menjavo v trenutni denar. Nič lažjega...

Nemorejo samo meni preprečiti. V tem primeru, če se celi svet odloči za decentraliziran xyz-kovanec in ga vlade dajo na seznam prepovedanih plačil, se zgodi čez noč revolucija in ta vlada visi na drevesih. Naključni Janez pa potem naslednji dan ukine to prepoved in ta valuta se spet lahko uporablja kot plačilno sredstvo.

Ni tako enostavno kot si eni predstavljate. Sicer pa bomo počasi prišli k pameti in uvideli, da mi moramo samo imeti zakone, privat varnost (policijo) in neodvisna sodišča, ter da narod direkt glasuje za spremembe novih zakonov... in politikov več ne potrebujemo, če bomo preko interneta izbirali nove predloge/spremembe. Ne pa sedaj, ko to počnejo politiki... in korupcija je ravno zato, ker elita ne more podkupiti 2 milijona Slovencev, da se uveljavi zakon, ki je slab za večino (to bi preveč stalo). Lahko pa podkupi od 5-90 politikov, kateri potem sprejmejo zakone, ki so slabi za večino.

Z direktno demokracijo ubijemo dve muhi na en mah. Politikov več ne potrebujemo in naenkrat se korupcija na državni ravni sama uniči.


kaj res? a taksno revolucijo, kot se je zgodila, ko so ljudem uvedli ukrepe in karantene po celem svetu zarad gripice in ne smejo potovat brez cepilnega pasporta? Ja, cez noc se je zgodila revolucija in cez noc so ukinili korona ukrepe.

Zgodovina sprememb…

kamiKaZaA ::

dexterboy je izjavil:

kamiKaZaA je izjavil:

poweroff je izjavil:

kamiKaZaA je izjavil:

In svet je sedaj na precepu. Ali vzeti ponujeno rešitev od elite (centralizirane kriptovalute) ali pa sprejeti le tiste decentralizirane kriptovalute z omejenimi števili kovancev? In mi se bomo na začetku lahko odločili. Masa bo zmagala. In če bo masa želela centralizirane državne kriptovalute, si bomo potem sami krivi za vso bodoče trpljenje.
Masa se bo odločila tako, kot ji bodo določili usmerjevalci javnega mnenja. Ti to še ni jasno? Ponudili bodo svojo, "varno in prijazno" valuto, mi bomo uporabljali decentralizirano, potem se bodo pa zgodili dve stvari...
Nisem želel citirati vsega. Se pa z vsem napisanim strinjam. Res žalostno, da bo na koncu tako izpadlo, da bomo v prihodnosti živeli v največji možni diktaturi in pod stalnim strahom, da se ne zamerimo oblasti. To ni svet v katerem bi si želel živeti...:'(

To ni svet, v katerem si bom dovolil živeti. Raje dam življenje v borbi za lepši svet. In seveda poskrbim, da vzamem s seboj v večna lovišča čim več teh psihopatov, ki mislijo, da so več kot mi...

+1

No tudi jaz sem pripravljen na ta boj.

Upam, da nas bo čimveč, ker gledano skozi zgodovino smo si vse pravice in svobodo morali izboriti. Sedaj nam pa kot kaže vse to spet želi oblast odvzeti.

dexterboy ::

tigrr je izjavil:

Tale decentralizirana vs centralizirana valutna debata se mi zdi da gre v smer - kaj bo prevladalo, potrošniška mentaliteta ali zdrava pamet.. glede na preteklost, bi sklepal da bo prevladala centralizirana varianta, decentralizirane valute pa bodo (relativno) gledano, odrinjene na obrobje človeškega valutnega heatmap-a. Ljudem več al manj dol visi za nadzor (ne verjamem, da smo bolj zavedni od kitajcev..), nekaterim pa to celo ustreza, ker prinaša navidezni red.

Spomnil si me na tri stare slovenske pregovore, ki so se jih ljudje držali. Povedano iz strani starih ljudi, ki jih danes ni več med živimi;
- Red mora biti, pa čeprav slab.
- Dec ima vedno prav, tudi, kadar nima prav.
- Kjer hudič ne zmore, ženska pripomore.
Kje sem jih slišal? Ko sem opravljal razne službe še pred letom 2000, ker sem pri vsaki imel opravka z ljudmi. Pa to so bili razni kurirji kot ljudje z univerzitetno izobrazbo...
Če na grobo, tako čez palec, pogledaš današnji svet, opaziš, da so ljudje od nekdaj bili raje vodeni kot pa da bi mozgali z svojo glavo. Nekaj par posameznikov, ki si drznemo sikniti nazaj, ker mislimo drugače, pa bomo najverjetneje izumrli po naravni poti...:'(
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.

Janez-22 ::

Vi se boste šli revolucijo, kitajci se vam bodo pa režali, ker se boste pobili med sabo...

poweroff ::

Proti Kitajcem in kitajskim metodam vladanja se je treba boriti. S tem da te metode niso samo kitajske, so kar domače, zahodne.
sudo poweroff
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kitajska začela preizkušati digitalno valuto

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
3510419 (7532) 49106
»

Švedska centralna banka preizkuša digitalno valuto

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
307161 (5585) Gagatronix
»

Kitajska hiti z lastno digitalno valuto

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
84362 (3442) vostok_1
»

Sinoči težave z rudarjenjem bitcoin kovančkov

Oddelek: Novice / Kriptovalute
3410691 (8567) enadvatri

Več podobnih tem