» »

Poletni vzporedni test AM2 matičnih plošč

Poletni vzporedni test AM2 matičnih plošč

Tom's Hardware - Strinjamo se z uvodom THG-ja -- kljub temu, da so trenutno Intel-ovi Core procesorji tisti, ki so deležni večine pozornosti, AMD-ja ne smemo zanemarjati. Morda trenutno nima hitrostnega prvaka, je pa bil zato prisiljen poceniti svoje izdelke, kar je privedlo do tega, da imajo njegovi procesorji zelo dobro razmerje med zmogljivostjo in ceno. Dodajte k temu še dejstvo, da bo podnožje AM2 najbrž prisotno še nekaj časa (torej se vanj z vidika potencialnega nadgrajevanja splača vlagati), pa imate zmagovalca v srednjem razredu.

Ako se ravnokar odločate za nakup, vam bo gotovo prišel prav kak test, zato so enega od njih izvedli Tomovi fantje. Konec poletja so obeležili z obsežnim testiranjem AM2 matičnih plošč šestih različnih proizvajalcev, katerega ogled priporočamo.

5 komentarjev

CoolMike ::

Vsekakor optimistična novica za AMD. Zanima me samo nekaj, morda malo izven topika, ali Inetl načrtuje tudi kakšno Intel Core Duo 2 Mobile konkurenco amdju. Jaz osebno probam gledat na stvar optimistično in subjektivno in trenutno sem pred nakupom prenosnika in mi AMD Turion X2 veliko bolj diši kot pa Intel. Že iz razloga da ima AMD v prenosnikih že 64bitne proc, intel pa še... Pa še kot se mi zdi da že nekaj časa poročate in napovedujete nižanje cen. Jaz gledam prenosnike že skoraj en mesec in v tem času so se nekateri "amd" prenosniki resnično pocenili za približno cirka 50€ ... morda zaradi tega ...

krho ::

ja, s tem, da je vsaj v slo, trenutno problem, x2 3800 je praktično nedobavljiv, vsaj še naseldnjih 14dni, Cene 4200 pa so večinoma zrasel, čeprav je tudi z njim enako (razen, kar je zalog po trgovinah še).
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net

para! ::

X2 3800 je dobavljiv, tako AM2 kot s939. Desktop seveda.

lp
Death before dishonor!

dr.J ::

A kdo ve za kak primerjalni test AM2 / S939 plat?

OChack ::

blo objavlen nei cajta nazaj.......s939 so hitrejše zarad DDR1 rama, če pa daš na plato AM2 DDR2 800 pol šele zalavfa stavr, je pa ddr800 kr drag
Int€l inside, IDIOT Outside


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

AMD 5600+

Oddelek: Navijanje
292024 (1304) OChack
»

Obstaja kakšna pametna plošča za AM2 ?

Oddelek: Kaj kupiti
131235 (984) DJ MartiNi
»

Shure E500s

Oddelek: Novice / Ostale najave
103032 (2718) Sandoval
»

Test nVidia AM2 matičnih plošč

Oddelek: Novice / Matične plošče
62750 (2334) Mr.B
»

Prve AM2 plate

Oddelek: Strojna oprema
171418 (955) AndrewSmith

Več podobnih tem