» »

Miška na udaru

Miška na udaru

več strani - Kaj so ljudje že vse modificirali? Ohišja, monitorje, tipkovnice in seveda miške. Miške so najbolj opazne na kakšnih LAN party-jih, tako na pogled kot po kvaliteti (slaba miška vas utegne stati naslova prvaka v UT ali Quake 3). Če ste modificirali že vse, razen miške, potem bo ta članek kar pravšnji za vas. Govori o zamenjavi LED diode v Microsoftovi optični miški (gotovo Intelli Explorer, samo da je bel). Čeprav je članek posvečen Microsoftovi miški, boste gotovo znali modficirati tudi druge modele.
Ker sem govoril o kvalitete miške v streljačinah imate tukaj še test Mouse Skatez. Mouse Skatez niso nič drugega kot trakci, ki jih prilepite na drsno stran miške. Ti trakci miški znižajo trenje. Torej, če si ne morete privoščiti bolj kvalitetne miške (dvomim ) in vas to vedno stane naslova prvaka v streljačinah, potem bodo Mouse Skatez kot nalašč za vas. Vprašljiva je le cena, ki znaša 7 $ + poštnina. 7 $ za trakce? Hja, jaz bi namesto trakcev raje kupil kar novo miško.

3 komentarji

sleby ::

lahko da je internet mouse al karkoli ze je uno .. ni nujno da je bel [ nevem od kje ti to, da obstajajo beli explorerji ] explorer .

Tjulenj ::

navadn intellimouse optical.

Shershen ::

Kaj pa kakšna alternativa za Mouse Skatez ?


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nov članek: test podlog za miško (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Nova vsebina
658569 (6184) Sc0ut
»

Kako bi zamenjal gumbe na miški?

Oddelek: Pomoč in nasveti
151223 (979) Matek
»

Natančno drseče miši?

Oddelek: Strojna oprema
352175 (1486) gzibret
»

Logitech MX500 Weight Mod

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
9946 (774) mchaber
»

Mišji vosek

Oddelek: Novice / --Nerazporejeno--
141749 (1749) tec

Več podobnih tem