»

Večerno branje

Slo-Tech - Kot je zadnje čase v navadi, uporabniki izveste, kaj je novega in zanimivega v posameznih oddelkih. V oddelku Igre se na pobudo Tr0n-a se vedno odvijajo zanimive debate o prihajajočih mojstrovinah, Half-Life II ter Doom III, ki bosta zasenčili vse ostale naslove. goranTNT vas sprašuje, katera igra vas je najhuje prestrašila - Igra, ob kateri vas je bilo najbolj strah.

undefined-a zanima Ideja za PC igre prihodnosti. Pred kratkim je izšlo tudi nadaljevanje izredno priljubljene in izredno dobre ter igralne (na žalost tudi kratke) igre Max Payne. Temo o Max Payne 2 je odprl (sic). Pa prijetno branje in mnogo dobrih idej vam želim.

0 komentarjev

Nov članek: Spam, spam, spam

Slo-Tech - Hitrost, hitrost, vse se dogaja hitro, hitro, medtem ko telefoniram, prejemam email, s sodelavko debatirava o vrednosti indeksa NASDAQ, hitrost, hitrost, vrednost informacij ...

... kljub temu pa vsake informacije nismo tako veseli kot naša razgledana (samo)govornica nekaj vrstic višje. Uporabniki elektronske pošte smo vsakodnevno tarča ZlobnihMarketingarjev (sortiment je seveda odvisen od našega ponudnika e-maila ;)), katerih poslanstvo je kraja dragocenih trenutkov, ki jih zapravljamo z odstranjevanjem navlake in nastavljanjem/nameščanjem filtrov.

O problematiki manjvrednih...

15 komentarjev

Corsair vodno hlajenje

Tom's Hardware - Corsair se je v preteklosti že dostikrat dokazal kot proizvajalec dobrega pomnilnika. Da pa bi dokazali da znajo tudi kaj več kot samo sestavljati pomnilniške ploščice, so zapluli tudi v hladnejše vode, saj so izdelali komplet za vodno hlajenje. Hydrocool200 kot ga imenujejo, je njihov prvi proizvod, v osrčju katerega je podolgovato ohišje z radiatorjem in ventilatorjem. A kljub zelo majhnemu bloku, si je ta komplet še vseeno prislužil nagrado urednika.

0 komentarjev

Nikoli ni prehladno ...

več strani - Hlajenje je danes bistvenega pomena. Nekateri mu posvečajo veliko pozornosti, drugim pa je deveta briga kaj hladi njihovo računalo. Nekateri "ekstremneži" (ki jih je danes kar veliko) pa vgradijo vodno hlajenje. Le-tem je ponavadi bistvenega pomena tišina ter delovanje komponent pri frekvencah, višjih od privzetih. Hlajenje je še toliko bolj pomembno v teh poletnih dneh, ko je vročina velikokrat neznosna. Poiskali smo nekaj povezav do testov opreme za hlajenje, ki jih lahko najdete v spodnjih vrsticah.

- Hladilnik Thermaltake SubZero4G
- Procesorski hladilnik nenavadnih oblik - Aerocool Deep Impact DP-101
- Zalman ZM80A-HP Silent VGA Cooler
- Corsairjev komplet za vodno hlajenje - Hydrocool 200
- Termalna pasta OCZ Ultra2

Novice smo iskali in urejali alien-w, smilyxx, ali3n ter moja malenkost.

Pa prijetno hlajenje![:)]

5 komentarjev

Thermaltake vodno hlajenje

A1 Electronics - Seveda tudi vsem dobro znani Thermaltake ni mogel računati na dobro poslovanje brez ponudbe svojega lastnega kita za vodno hlajenje. Priznani izdelovalec hladilnih teles je tako predstavil tudi komplet oziroma rešitev in na A1 Electronics so jo, jasno, testirali. AquariusII komplet je sestavljen iz hladilnega bloka za na procesor, univerzalne zaponke za pritrditev na ležišče procesorja, bakrenega rebra z ventilatorjem, 12V vodne pumpe ter dodatnega rezervoarja za dovoljšno zalogo vode in zanimivimi cevmi z vzmetmi.

8 komentarjev