»

Posodobljeno večigralstvo za začetnike

Slo-Tech - Igričarska tema, ki je krst doživela pred kakim mescem in pol, je osvežena. Tokrat si poljubček zasluži ali3n, ki se je potrudil in za vas opisal IL-2 Sturmovik: Forgotten Battles, letalsko simulacijo na temo druge svetovne vojne, ki jo je izdelal ruski studio Maddox games. Na našem forumu je precej popularna, zato čimprej preberite nov opis.

6 komentarjev

Računalo - bejba

Divxstation - Kaj mislite, kaj je tole: Večina vas bo rekla, da je to plavolasa vojakinja, ki pozira pred fotoaparatom. Kaj pa če vam povem, da je v njej skrito računalo in da je njeno celotno telo le dobro skrito računalniško ohišje? Seveda mi ne boste verjeli in boste mislili, da sem nor, spet drugi pa si boste začeli predstavljati razne kiborge in ljudi-stroje. A kaj ko bi vam rekel, da si oglejte tole? Seveda bi mi sedaj vsi verjeli ...

Zahvaljujem se članoma subz in JP-ju za povezavo.

19 komentarjev

Nov članek: Mehki igralniki videa

Slo-Tech - Namizni in prenosni abaki so izvrstno orodje za poganjanje urejevalnikov besedil, spletnih strežnikov in doljemalnikov nelegalnin.

Zadnja leta -- predvsem s pojavom DVD medijev -- pa prevzemajo tudi vlogo multimedijskih centrov, saj se je predvajanju glasbe pridružila še slika. Žal pa je s tem povezanih nemalo težav: kodeki, predvajalniki, različni formati in mediji...

V tokratnem članku sta se Jure Čuhalev in Mato Žgajner lotila predvajalnikov za operacijska sistema Windows in Linux. Klik!

23 komentarjev

Nova anketa!

Slo-Tech -
Slo-Tech LAN naj se zgodi:
18. - 20.7. 41%
(221)
4. - 6.7. 38%
(204)
11. - 13.7. 21%
(114)
Skupaj glasov: 539

Novo anketo sem zastavil zato, da se bomo lahko lažje in bolje odločili, kdaj naj se zgodi Slo-Tech LAN.

2 komentarja